Zapojení ADSL a faxmodemu
Moderátor: Don
- excel
- Nováček

-
Zapojení ADSL a faxmodemu
Mám modem a z modemu mi ide utp kábel do sieťovky. Ale mám ešte jeden utp kábel ktorý mi ide s Ap a ten nemám kde pripojiť. Dalo by sa do pc pripojiť ešte jedna sieťovka.
Alebo
Keby som kúpil utp kábel a na jednej strane by bol pripojený KONEKTOR RJ45 a na druhej konektor RJ11. RJ45 by som pripojil do modemu a RJ11 do fax modemu. Poradte
Alebo
Keby som kúpil utp kábel a na jednej strane by bol pripojený KONEKTOR RJ45 a na druhej konektor RJ11. RJ45 by som pripojil do modemu a RJ11 do fax modemu. Poradte
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Fifi
- Středně pokročilý

- excel
- Nováček

-
M
z telefónnej zásuvky ide káble s konktorom RJ11 du splitteru a zo splitteru kábel s rovnakým konektrom RJ11 do modemu DSL a z modemu UTP kábel do sieťovej karty. a v pc mám fax modem a do toho to chcem pripojiť aby to nemuselo byť pripojené v sieťovej karte.Dá sa to neako pripojiť
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: M
No z DSL modemu do fax modemu je blbost. Proč to tak chceš? Co to má za význam?excel píše:z telefónnej zásuvky ide káble s konktorom RJ11 du splitteru a zo splitteru kábel s rovnakým konektrom RJ11 do modemu DSL a z modemu UTP kábel do sieťovej karty. a v pc mám fax modem a do toho to chcem pripojiť aby to nemuselo byť pripojené v sieťovej karte.Dá sa to neako pripojiť
edit\\ PM byl rychlejší...
Toshiba Satellite
- Fifi
- Středně pokročilý

Doporučuji to zapojit následujícím způsobem:
Telefonní zástrčka, k ní připojíš splitter. Ze splitteru půjdou dvě linky. Jedna do ADSL modemu a druhá do telefonního přístroje a faxmodemu (zde doporučuji použít klasickou RJ11 rozdvojku). ADSL modem lehce připojíš do síťovky a AP podobně. Faxmodem nelze se sítí kombinovat.
//Ok narážky na úpravu názvu (předmětu prvního postu) jsi nepochopil, udělám to tedy já.
Telefonní zástrčka, k ní připojíš splitter. Ze splitteru půjdou dvě linky. Jedna do ADSL modemu a druhá do telefonního přístroje a faxmodemu (zde doporučuji použít klasickou RJ11 rozdvojku). ADSL modem lehce připojíš do síťovky a AP podobně. Faxmodem nelze se sítí kombinovat.
//Ok narážky na úpravu názvu (předmětu prvního postu) jsi nepochopil, udělám to tedy já.