projekt: Decent by cruG

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

crug
Začátečník
Začátečník

projekt: Decent by cruG

Příspěvek od crug »

Obrázek
Tento mod jse tak trochu schoda nahod tringl bych do polska nestihl dokončit a tak jsem se rozhodnul udělat tento mod.
Je to lehká uprava skříně Aerocool ...

Upravy zakitování dočních vyvodu zvuku USB portů ,zadělaní pozic 3.5 a ostranění diod od power a HHD a zadělat boční pruduchy na bočnicích
Přestríkání šasi na stříbrnou vývod turbíny na zelenou metelizu
Vyřezat japonský znak do plexiskla a jestli stihnu tak zdělat přední mřížku se stejným znakem :)
Dvířka která jsou na skování mechanik budou normální barnou ale budou na ni znaky nastríkané barvou.. + uprava kebelu ale to asi do toho než bude polsko nestihnu :(

Foto:

Puvodní case
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) crug dne pát 3. lis 2006, 19:25, celkem upraveno 3 x.
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: projekt: Japan by cruG

Příspěvek od Stano K. »

caw len tak na zaciatok drzim palce
a nakonec vys co znamena to pimeno?
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

sTano11 píše:caw len tak na zaciatok drzim palce
a nakonec vys co znamena to pimeno?

Jopec že vím co znamená :D jinak bych ho sem nedával.. jinak diky
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

crug píše:Jopec že vím co znamená :D jinak bych ho sem nedával.. jinak diky
už sem chtěl napsat "další lama co si myslí že jakejkoliv japonskej znak je uber cool" ale jak vidim tak sem se splet a příjemně si mě překvapil, nesnášim když si nějakej tuner dá kamkoliv japonskej znak aniž by věděl co znamená
akorát nechápu proč stříbrná když obloha (teda pokud se nepletu :-D )
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

2Gr8 Vivec : de o to že povodně tam měla být bíla ale co je nejpodstatnější tak že by se mi to nehodilo do pokoje :D a stříbrná se se bude hodit mám toho dost stříbrnýho ... jinak povodně ten nasávací otvor dole měl být červenej aby to stou bílou vypadalo jako vlajka ale podle toho jak jsem nastříkal červenou tak se mi moc nelíbila vypadá takto
Obrázek
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Tak jsem trochu postoupil udělal jsem předek pak stříknul pničem vyhladil plničem vyladníl dneska stříknul barvou ale stejně to není rovný :( a docela mě to sere :( stejně budu dělat ještě 1 nebo 2 vrtvy .
Celá case by měla být vehlazená nasstříkaná plničem pak 2x bílou barvou kruh na nasávání vzduchu před větrákem je červeně aby to připomínalo vlajku japonska .. taky 2x prední kryt taky 2x ale ten není rovnej :( a stakla mi trochu barva tak budu ještě brousit ... a pak se uvidí
a jako poslední jsem udělal nahoře na case pismo japonský samozdřejmě a znaky by měli vyjadřovat nick cruG akorát doufám že to dobře dopadne a že jsem to dobře vyřezal a nastříkal :))

Obrázek
Obrázek
Obrázek
expLorer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od expLorer »

tie pismena si vyrezal do nalepenej pasky ? to musela byt makacka.. nieco podobneho chcem spravit neviem ako na to.. tiez som rozmyslal nejako takto..
CPU: C2D E7200 [cooled by Scythe Ninja Plus] | MB: ASUS P5Q PRO | RAM: APACER DDR2 2x1GB 800MHz GOLDEN KIT | VGA: ASUS HD4850 512MB | HDD: WD 160GB, Hitachi 500GB + PATA suflik(Hitachi 80GB) | PSU: ASUS A-45GA 450W | LCD: LG L204WT 20.1'' | AUDIO: Creative SB Live 5.1 Digital + KENWOOD KR-A3050 + Radiotechnika S-90 | Logitech MX500 | Logitech MOMO Racing | ASUS MyCinema-P7131
NB: Acer TravelMate 4002LMi (PentiumM1.6GHz, DDR512MB,ATi Radeon9700Mobility,HDD60GB,..)
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

No se zvědaví jak ta písmena nebo znaky budou vypadataž oděláš pásku, pak hoď fota jinak zatím to vypadá dobře
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Pekne
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

No udělal jsem to tak na tiskárně jsem vytiskl znaky přilepil tu izolepu na malovaní a pak jsem to na to přidělal to vytisklí a obřezal ... udělal jsem to blbě moc jsem tlačil na ten nožík kdybych to spříknul plničem bylo yb to v poho ale ne já rovnou barvou tak tam zuslali ryhy a nebylo to dokonale rovny přes víkend jsem to udělal znovu akorát jinak :) a tak u uterý by mohli být fotky ještě musím udělat 2 vrstvy :)...
Nejvetší problém jsem měl s předním plastovím celekm zakitoval jsem to přebrousil stříknul plničem ale přes plnič to šlo vidět kde je to kitlí a přes barvu taky tak jsem to včera zabrousil znovu a vzal jsem tmel :) a už to vidět nejde :( všechno stěžuje to že jsem v pátek dostal antibiotika .... ale pracovat mužu.. ale zase víc ležím abych mohl do Polska tam jedu 100% prášky mám do pondělí takže pohoda budu doma a vrhnu se na to :)
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Tak nejdřív trochu info změnil jsem nazev modu změmil jsem vzhled a upravy které budou provedeny . Rači bych dělal japan ale zase do pokoje se mi bude víc hodit tohle a už se mi omrzel předek case tak jsem začal tvořit ...
Udělal jsem novej předek zatím jenom rovnej rozhoduju se jestli mám udělat díru pro 120 fan nebo ne a případně jak ji udělat originálně nasledně jsem zakryl koš pro mechaniky a HHD ... na zítra mám narýsovaný na plechu rozměry na nový bočnice které budou +- plné bude tam malinký logo vyřezaný a podsvícený ... Vyřezal jsem zadní mřížku kdo viděl někdy tuhle bendu v serii ví jak je to hnusně udělaný .... vzadu bude taky 120 fan :) a nasledně až bude dodělaná case tak udělám ještě kryt na MB avy nešlo skoro nic vidět :) barevná kombinace padla na zeleno stříbrnou nebo černo zelenou ... zatím jsem nedělal nějaký razadní řezy pro mechaniku ani ovládání pc ... na to je čas
fotky . (omlouvám se za kvalitu ale byla už tma a bylo to focený pod zařivkou)
první fotka je zkouška předku je to plech na kterým zkouším ruzné kobinace :)

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Clovek by neveril co staci ke stesti a placi.
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

No zatím z toho není moc poznat ale z toho co vidím to vypadá dobře.Na té první fotce je nějaká kočka, ta bude taky patřit do modu :D
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

jo ta mrizku je fakt humus(jako ta stock) :wink: ale doufam ze tu diru ve predu zabrousis...jinak se me libi ten predek jenom jako ten jeden kus plechu,je to takovy luxusni...jeste udelat styl kartacovanej plech a bude to :inlove: ...ale ten starej predek taky nebyl spatnej :?
\\edit:ta kocka asi bude zavrena v case a bude ji trcet hlava v dire predu :mrgreen:
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Kočka neeee :))) jenom se tak tak motala při focení zdrhala před psem :)
No poznat toho není moc ale zítra bude vyměním to a budu dál pracovat nemám toho moc a věčinu jsem si udělal dneska :)

Právě mě se taky libí předek jenom rovnej bez zásahu něčeho ale nevím jak chladit HHD :( takže to nějak budu muset vymyslet + taky dvd romku ..
(ten puvodní předek byl děsnej strašmě moc projetej vzhled měl tu case skoro každej... jinak z té první fotce psal jsem že to je jen zkušební plecha ale jinak bych to samozdřejmě vyhladil :)
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

mozna bys hdd mohl chladit zespodu,kdybys trochu zvedl case(ja sem myslel z boku ale omylem sem napsal zespodu a to je asi lespi :-D )a nebo jak ja chladim 2.hadr ze je v nejvyzsi 5.25 pozici a nad nim je odsavaci 120mm vetrak :) mam domaci topeni
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

To určo nee ze spodu bych se bál a musel bych to zvednou o pořádnej kus
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Nešlo by chladit HDD z boku?? Ja jsem si dal 80mm Fan a rozdil bez něj a s ním je rapidně větší. Ale dát ho i tak, aby se větřáky neovlivňovali v proudu vzduchu... máš už néco vymyšlené? Je zapotřebí protihluková pěna (nebo antivibrační podložky pod fany) ?
Modul plugin nebyl nalezen, ale presto v nem doslo k chybe. :D Opravdu chcete Tento pocitac vyhodit do kose :P
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Z boku určitě nebude nechci narušit bobnice které budou nově udělané ... kdybych sehnal tu dvd romku co používá stoobi tak bych měl vyhráno :) to by šlo perfektně umístit tak je to jasné že pod větráku pujdou posložky ale ta pěna nebude není potřeba... aspoň zatím nebyla jinak vymyšlený to trošku mám ale jinak když mě něco napadne tak si to nakreslím a podle toho pracuju :)
CZEBLADE
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CZEBLADE »

Jo to jo.. kreslis si to na papir nebo v nejakem programu ?
crug
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od crug »

Tak dneska udělal par dalších věcí mám hotobé obě bočnice :) vyřezanou tu zadní mřížku přední co byla na case jsem taky vyřezal :) jinak jsem toho moc nestihl :( Zkoušel jsem jestli se tam vlezou 2 120 fany vlezou ale jenom jeden se dokáže točit :( jsou na teme moc nalepený musel ybch to udělat tak že bych je zabrousil kdybych je tam chtěl dát

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Kreslím jak na papír tak v programu..
Odpovědět

Zpět na „Projekty“