Notebook Acer 3004 a Data recovery a stratené data na disku

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
oregano
Začátečník
Začátečník

Notebook Acer 3004 a Data recovery a stratené data na disku

Příspěvek od oregano »

Dobrý den vidím že mate tuna skúsenosti s notebookmi acer môžte mi poradiť priateľke na aceri 3004 nechcel naskočiť windows boli poškodené asi niektoré subory chcel som jej pomôcť tak som vrýchlosti dal bootovať z priložených troch cede acer data recovery s ktorých začalo inštalovať nový windows myslel som si že windows iba preinštaluje a ostatne data na hdd zostanú ale bolo môje veľké prekvapenie ked doištalovalo windows nabehol a bol uplne čisty bez ostatných jej dát dokumentov obrázkov, je možne že ten Data recovery sformátoval hdd alebo tie data su niekde chránené a zálohované môžte pomocť?

Vopred ďakujem za každú radu
cd2 quad core Q6600@3200 mhz/ 2 x 1O24 MB 800+ ADATA vitesta / Gigabite P35 DS3R/Foxcon 7600 GS/2x 500 GB RAID 0 a 500 GB HDD/fortron bluestorm 400w/22 LCD Fujitsu Siemen
maffioso
Nováček
Nováček

Příspěvek od maffioso »

No obavam se, ze tento instalator vymaze celou partition na HDD a prepise na ni data novymi Windows, takze tvoje dokumenty atd. budou asi ..... :bomb: :bomb:
Mozna se mylim, ale spis (bohuzel pro tebe) ne.
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Recovery (do češtiny tedy obnova) imho obnoví „tovární nastavení“ a konec... ;-)
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Ano data byla přepsána....ale dostaneš je z části třeba pomocí getdataback softíkem....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“