Plugin do Wordu pro moznost ulozeni jako PDF??

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Elprezidento
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Plugin do Wordu pro moznost ulozeni jako PDF??

Příspěvek od Elprezidento »

Cau, stavajici Officy03. Potrebuji prevadet Doc na pdf, resim to programem ktery vytvari virtualni tiskarnu. Uklada "tistene" veci jako PDF.

Existuje ale i varianta, kdy po instalaci softu od ADOBE ( je toho vic v onom inst. balicku-Photoshop a podobne) , se razem ve wordu objevi moznost ukladani jako PDF...
Existuje nejaky jiny soft nez onem Adobe? Samozrejme free...
Diky
Dell Latitude D630///Win7pro
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Office 2007 tohle budou umět samy od sebe :) ale pokud vím tak nejelegantnější řešení je právě virtuální tiskárna... ono podle mě to "ukládání jako PDF" funguje podobně (nekamenujte mě, nemám s tím osobní zkušenost)
ignorelist: kremrole a dezoláti
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

zombux píše:ono podle mě to "ukládání jako PDF" funguje podobně (nekamenujte mě, nemám s tím osobní zkušenost)
mas pravdu, funguje to stejne, jen s tim rozdilem, ze kdyz mas nejaky PDF soft, ktery se primo integruje do Wordu, tak kliknes na liste na ikonku a otevre se okno, kam mas PDF ulozit. kdyz to tisknes pres virtualni tiskarnu, tak je to o vicero klikani (soubor - tisk ...), ale jinak je to naprosto stejne.
osobne pouzivam PDF Factory. neni zdarma, ale ty penize se fakt vyplati. oproti obludnemu Adobe Acrobatu Profi je to maly a rychly programek, vysledna veliost PDF je mensi nez u AA, moznosti uprav ma take velike.

Elprezidento muzes zkusit TUHLE freeware aplikaci.
Smith
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smith »

zombux píše:Office 2007 tohle budou umět samy od sebe :)
Pokud se nepletu, tak tohle musel Microsoftu z Office vypustit.
Ve Wordu 2007 Beta 2 TR to opravdu není. Ale je to někde na webu Microsoftu ke stažení jako plugin.
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Už jsem takovou utilitu viděl. Koukl jsem na stránky MS a tam ji nenašel. Je tam několik writerů, na principu virtuální tiskárny.

http://www.microsoft.com/cze/office/addons.mspx
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Tak já to ukládam z doc do pdf přes OpenOffice :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

http://www.slunecnice.cz/product/Free-PDF/

nebo PDF z aplikace MS Word je možno vytvořit pomocí volně dostupného programu: PDFcreator. Toto PDF však neobsahuje šikovný obsah, který ulehčuje navigaci. http://sector7g.wurzel6.de/pdfcreator/
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

na PDFCreator pozor, korektně neumí vkládat fonty do dokumentu... jmenovitě chtěl jsem vytvořit PDF a bylo tam použito písmo Garamond, ve Windows XP standartní ale ve starších moc ne, tak jsem ho vložil (embed) přímo do PDF, ale ouha... nějak to nefungovalo. PDFFactory je funkční řešení, ale zase není free
ignorelist: kremrole a dezoláti
KeSo
Nováček
Nováček

Příspěvek od KeSo »

..skus PdfSuite995...
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“