nevie niekto co znamena najviac som to pocul pri salovych pocitacoch ze dokazu sprasovat za 1 sekundu niekolko 100viek tera flopov a co znamena presne to slovo flopy

Už jsi někdy slyšel, aby se u sálových compů (nebo vůbec jiných kromě PC) měřil výkon v 3DMarku? Viděl jsi někdy vůbec jiný komp než PC?YELNATS-STANLEY píše:lol , co kecas 3dmark je rulez ... bez gfx mas komp vcelku na nic ani nezachalas
Jenže on myslel grafický výkon a ne výkon výpočetní.cvalavik píše:Už jsi někdy slyšel, aby se u sálových compů (nebo vůbec jiných kromě PC) měřil výkon v 3DMarku? Viděl jsi někdy vůbec jiný komp než PC?YELNATS-STANLEY píše:lol , co kecas 3dmark je rulez ... bez gfx mas komp vcelku na nic ani nezachalas
toto ma byt zasa co ?? sukromne spravy nepoznas ?Dirk Dygler píše:Nazdar Jano, k tejto teme Ti neviem poradit, nemam ani potuchu o com to pises a co vlastne chces, ale to je jedno.
-------------------------------------------------------------------------------------
Chcel som iba Ta upozornit, asi si vcera nepozeral, mrkni na tvoje forum nazvane 233@290 . . . . Mas tam odo mna odkaz na jednu stranku velmi cool, teda url kde sa daju stiahnut manualy + driver + bios + obrazky na starsie MB. Dal by som Ti to aj sem, ale sem to teraz nepatri !!!
-------------------------------------------------------------------------------------
Pozri sa na to, potom vsetkych prekvapis a napises ze si z toho spravil 400 MHz .
![]()
![]()