Doporučtě program na přehrávání hudby

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Nik
Začátečník
Začátečník

Doporučtě program na přehrávání hudby

Příspěvek od Nik »

Prosím doporučte mi nějaký opravdu dobrý program na přehrávání hudby s propracovanou knihovnou médií. Potřeboval bych aby zvládal OGG, MP3 a MP4, IDtagy, ale ne tak jako winamp, ten mi moc nesedí, páč se tam ty tagy tak nějak mrvěj a blbě se upravujou, soubory se ukazují dvakrát a tak. WMP mi taky moc nesedí...
Děkuji za odpovědi
Although the masters make the rules
For the wise men and the fools
I got nothing, Ma, to live up to.
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

opluginovanej foobar si zkoušel?

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

jedine foobar....... ten je nejlepsi :)
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tagy můžeš upravovat v nějakém softu (TagScanner - free) a to že se ukazují soubory 2x může být tím že spolu s jednotlivymi soubory s hudbou načteš i soubor playlistu :)
Goldnoob team proud member!
Garnet000
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garnet000 »

Možeš ešte skúsiť MediaMonkey, nič zlé som na ňom nenašiel (akurát, že plná verzia nie je freeware :(, ale to nás nezastaví, že? :twisted:)
CPU:E6600@2.8GHz (8x350)1,184V@Thermalright SI-128@SCYTHE_1200rpm MB:GA-P965-DQ6 F9 RAM:2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4; 2x1GB A-DATA Vitesta EE DDR800 CL4 GPU:BFG 8800GTX HDD:2xWD RAPTOR 74GB ; Seagate 7200.10 250GB ; WD SE16 750GB Power:Enermax Infinity 720W Case:ApplusCase X-Blade DVD:Samsung SH-183A Mouse:MX518 Gaming Grade LCD:SAMSUNG SM 940BF FAN: IN: 2x12cm SCYTHE 800rpm OUT: 1x12cm AC Arctic Fan 12L Audio:SB X-FI Extreme Music
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

ze se ti ukazuji soubory ve winampu 2x neni jeho chyba, ale tvoje (zrejme to nacitas i s playlistem). i kdyz nechapu, kdyz mas u toho playlist, nac to nacitas pres winamp. kliknu na playlist a cele album se ti otevre v prehravaci.
pokud jsi masochista, upravuj si tagy dale pres winamp. pokud nerad plytvas svym casem a delas veci jednoduse, porit si treba spickovy Tag&Rename.
Nik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nik »

No, právě, že soubory, od kterých mám playlist jsou jednou, a některé soubory, ke kterým playlist není jsou dvakrát, ovšem ne celé album, ale třebas jen tři písničky... IDtagy mám vpohodě, tvořím si je při ripování z CD, jen v tom winampu se občas načte něco jiného, což je dlouhodobý problém...
Nahrál jsem si ten Foobar, tak budu nějakou dobu testovat a uvidím... je to příjemně střízlivé :)
Although the masters make the rules
For the wise men and the fools
I got nothing, Ma, to live up to.
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

Nik píše:No, právě, že soubory, od kterých mám playlist jsou jednou, a některé soubory, ke kterým playlist není jsou dvakrát...
Winamp má skvělou fci DELET DUPLICATED ITEMS. Jinak na úpravu tagů stačí i Winamp 2.xx (Sice IDv1, ale stačí to). Úprava tagů ve verzi 3.xx je na pěst, verzi 5.xx jsem něměl čas (a ani chuť) vyzkoušet.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Garnet000
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garnet000 »

Trinom píše:
Nik píše:No, právě, že soubory, od kterých mám playlist jsou jednou, a některé soubory, ke kterým playlist není jsou dvakrát...
Winamp má skvělou fci DELET DUPLICATED ITEMS. Jinak na úpravu tagů stačí i Winamp 2.xx (Sice IDv1, ale stačí to). Úprava tagů ve verzi 3.xx je na pěst, verzi 5.xx jsem něměl čas (a ani chuť) vyzkoušet.
To má i MediaMonkey, dokonca dokáže smazat dead links, super systém hodnotenia songov a velmi rychlo sa sním pracuje
CPU:E6600@2.8GHz (8x350)1,184V@Thermalright SI-128@SCYTHE_1200rpm MB:GA-P965-DQ6 F9 RAM:2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4; 2x1GB A-DATA Vitesta EE DDR800 CL4 GPU:BFG 8800GTX HDD:2xWD RAPTOR 74GB ; Seagate 7200.10 250GB ; WD SE16 750GB Power:Enermax Infinity 720W Case:ApplusCase X-Blade DVD:Samsung SH-183A Mouse:MX518 Gaming Grade LCD:SAMSUNG SM 940BF FAN: IN: 2x12cm SCYTHE 800rpm OUT: 1x12cm AC Arctic Fan 12L Audio:SB X-FI Extreme Music
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“