Doporučtě program na přehrávání hudby
- Nik
- Začátečník

Doporučtě program na přehrávání hudby
Prosím doporučte mi nějaký opravdu dobrý program na přehrávání hudby s propracovanou knihovnou médií. Potřeboval bych aby zvládal OGG, MP3 a MP4, IDtagy, ale ne tak jako winamp, ten mi moc nesedí, páč se tam ty tagy tak nějak mrvěj a blbě se upravujou, soubory se ukazují dvakrát a tak. WMP mi taky moc nesedí...
Děkuji za odpovědi
Děkuji za odpovědi
Although the masters make the rules
For the wise men and the fools
I got nothing, Ma, to live up to.
- honny
- Středně pokročilý

opluginovanej foobar si zkoušel?
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- myom
- Středně pokročilý

jedine foobar....... ten je nejlepsi 
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- Thellwin
- Administrátor

- Garnet000
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Možeš ešte skúsiť MediaMonkey, nič zlé som na ňom nenašiel (akurát, že plná verzia nie je freeware
, ale to nás nezastaví, že?
)
CPU:E6600@2.8GHz (8x350)1,184V@Thermalright SI-128@SCYTHE_1200rpm MB:GA-P965-DQ6 F9 RAM:2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4; 2x1GB A-DATA Vitesta EE DDR800 CL4 GPU:BFG 8800GTX HDD:2xWD RAPTOR 74GB ; Seagate 7200.10 250GB ; WD SE16 750GB Power:Enermax Infinity 720W Case:ApplusCase X-Blade DVD:Samsung SH-183A Mouse:MX518 Gaming Grade LCD:SAMSUNG SM 940BF FAN: IN: 2x12cm SCYTHE 800rpm OUT: 1x12cm AC Arctic Fan 12L Audio:SB X-FI Extreme Music
- jessie.james
- Začátečník

ze se ti ukazuji soubory ve winampu 2x neni jeho chyba, ale tvoje (zrejme to nacitas i s playlistem). i kdyz nechapu, kdyz mas u toho playlist, nac to nacitas pres winamp. kliknu na playlist a cele album se ti otevre v prehravaci.
pokud jsi masochista, upravuj si tagy dale pres winamp. pokud nerad plytvas svym casem a delas veci jednoduse, porit si treba spickovy Tag&Rename.
pokud jsi masochista, upravuj si tagy dale pres winamp. pokud nerad plytvas svym casem a delas veci jednoduse, porit si treba spickovy Tag&Rename.
- Nik
- Začátečník

No, právě, že soubory, od kterých mám playlist jsou jednou, a některé soubory, ke kterým playlist není jsou dvakrát, ovšem ne celé album, ale třebas jen tři písničky... IDtagy mám vpohodě, tvořím si je při ripování z CD, jen v tom winampu se občas načte něco jiného, což je dlouhodobý problém...
Nahrál jsem si ten Foobar, tak budu nějakou dobu testovat a uvidím... je to příjemně střízlivé
Nahrál jsem si ten Foobar, tak budu nějakou dobu testovat a uvidím... je to příjemně střízlivé
Although the masters make the rules
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Winamp má skvělou fci DELET DUPLICATED ITEMS. Jinak na úpravu tagů stačí i Winamp 2.xx (Sice IDv1, ale stačí to). Úprava tagů ve verzi 3.xx je na pěst, verzi 5.xx jsem něměl čas (a ani chuť) vyzkoušet.Nik píše:No, právě, že soubory, od kterých mám playlist jsou jednou, a některé soubory, ke kterým playlist není jsou dvakrát...
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj- Garnet000
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To má i MediaMonkey, dokonca dokáže smazat dead links, super systém hodnotenia songov a velmi rychlo sa sním pracujeTrinom píše:Winamp má skvělou fci DELET DUPLICATED ITEMS. Jinak na úpravu tagů stačí i Winamp 2.xx (Sice IDv1, ale stačí to). Úprava tagů ve verzi 3.xx je na pěst, verzi 5.xx jsem něměl čas (a ani chuť) vyzkoušet.Nik píše:No, právě, že soubory, od kterých mám playlist jsou jednou, a některé soubory, ke kterým playlist není jsou dvakrát...
CPU:E6600@2.8GHz (8x350)1,184V@Thermalright SI-128@SCYTHE_1200rpm MB:GA-P965-DQ6 F9 RAM:2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4; 2x1GB A-DATA Vitesta EE DDR800 CL4 GPU:BFG 8800GTX HDD:2xWD RAPTOR 74GB ; Seagate 7200.10 250GB ; WD SE16 750GB Power:Enermax Infinity 720W Case:ApplusCase X-Blade DVD:Samsung SH-183A Mouse:MX518 Gaming Grade LCD:SAMSUNG SM 940BF FAN: IN: 2x12cm SCYTHE 800rpm OUT: 1x12cm AC Arctic Fan 12L Audio:SB X-FI Extreme Music