Zdarec
mam problem...nejde mi ztlumovat a zesilovat zvuk pres dalkove ovladani ani primo mysi v programu..proste to nereaguje. A taky pri timeshiftingu jede zvuk dvakrat-jeden s casovym posunem podle timeshiftingu a druhy primo tak jak ma bez posunu(i pri pauznutem obrazu v timeshiftingu jede zvuk dal tak je vysilan ).... myslim ze je to zapojenim zvukoveho kabelu od Tv karty na zakl. desku..zapojil sem ten kablik do konektoru aux na zakladni desce... jestli je tohle spatne tak pls poradte jak to mam zapojit jinak aby mi slo ovladat zvuk pres ovladac a nebyl problem se zvukem pri timeshiftingu.jina kto ejde fsecko tak jak ma. ddiikkyy
HELP!!! pls WinFast dtv 2000 h problem se zvukem pri times
- Hangman
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: HELP!!! pls WinFast dtv 2000 h problem se zvukem pri t
Zapojení je v manualu, jak to mas nastavené v ovladačích karty? Jak zvukovku?Hangman píše:Zdarec
mam problem...nejde mi ztlumovat a zesilovat zvuk pres dalkove ovladani ani primo mysi v programu..proste to nereaguje. A taky pri timeshiftingu jede zvuk dvakrat-jeden s casovym posunem podle timeshiftingu a druhy primo tak jak ma bez posunu(i pri pauznutem obrazu v timeshiftingu jede zvuk dal tak je vysilan ).... myslim ze je to zapojenim zvukoveho kabelu od Tv karty na zakl. desku..zapojil sem ten kablik do konektoru aux na zakladni desce... jestli je tohle spatne tak pls poradte jak to mam zapojit jinak aby mi slo ovladat zvuk pres ovladac a nebyl problem se zvukem pri timeshiftingu.jina kto ejde fsecko tak jak ma. ddiikkyy
- Hangman
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak v zadu jak zapojuješ repro ve vystupu zvukovky tam by to melo byt v aux to mas asi dobře ale v programu k TV karte tam je taky nastavení tam to musiš nastavit taky spravně, koukni tam je tam záložka audio tam vyber taky aux a melo by to bežet, pripadně zkontroluj nastaveni zvukove karty v ovlasačích zvuku.Hangman píše:no myslim ze v manualni nic konkretniho nebylo o zapojeni a co myslis jako se zvukovkou ? kam klasickou intergrovanou kodek AC 97 myslim 5.1