X-FI chrci

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
robis
Začátečník
Začátečník

X-FI chrci

Příspěvek od robis »

Dobry den

koupil sem si zvukovou kartu X-FI xtreme music po nainstalovani orig. ovladacu jede vpohode jde o to ze s temi pribalenymi ovladaci nejde quake 4

proto sem z dal automatickou instalaci a on si nainstaloval verzi 2.9.0001 nebo tak nejak ale po nainstalovani zvuk ve windows jede pekne , ale kdyz jdu prehvat film, hry mp3 tak strasne chrci jako by byl prebuzeny

nevim co s tim poradite jak odstranit to chrceni? (zvuk je totalne nepouzitelny)

za odpovedi predem dekuji
robis
Začátečník
Začátečník

vyreseno

Příspěvek od robis »

Takze vyreseno

problem byl v tom ze sem nainstaloval ovladace z CD a na to ovladace z internetu (dle doporuceni prodejce)

Kdyz budete chtit aktualizovat z netu doporucuji stahnout ovladace, odinstalovat stavajici a nainstalovat nove.
Ice69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ice69 »

Mám úplně stejný problém jako si měl ty, akorat že to nové ovladače nevyřešili. Vubec nevím co s tím....zvuk chrčí úplně při všem kromě zvuků ve windows a je to hrozné. Možná zkusím poslat zvukovku na reklamaci, protože na integrované zvukovce to nedělá. Nevíte někdo co s tím???? :sad:
Zamek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zamek »

Ice69 píše:Mám úplně stejný problém jako si měl ty, akorat že to nové ovladače nevyřešili. Vubec nevím co s tím....zvuk chrčí úplně při všem kromě zvuků ve windows a je to hrozné. Možná zkusím poslat zvukovku na reklamaci, protože na integrované zvukovce to nedělá. Nevíte někdo co s tím???? :sad:
Taky jsem mel drive stejny problem a nic nepomohlo, kdyz jsem byl rozhodnuty resit to reklamaci, tak karta najednou odesla uplne, proste zadny zvuk, tak nebylo co resit a vymenily mi ji a uz je vse ok.Je mozny ze mas stejny problem a mozna ze ne, tot otazka co. :?
CPU: Ryzen 9 5900X H2O MB: ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO+ EK Monoblock RAM: G.Skill 2x16GB DDR4 3200@3600MHz 16-16-16-34, TridentZ VGA: Asus RTX 4080 Strix 16GB H2O , SSD: Samsung 990 Pro 1TB, Samsung 970 Pro 512GB, Samsung 870 EVO 2TB CASE: Lian Li PC-O11 Dynamic XL ROG + EK-Quantum Reflection PC-O11D XL D5 PWM D-RGB - Plexi Zdroj: Corsair RM750X Monitor/TV: 32" ASUS ROG Swift PG329Q, LG OLED B9 55" OS: Windows 11
Ice69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ice69 »

Zamek píše:
Ice69 píše:Mám úplně stejný problém jako si měl ty, akorat že to nové ovladače nevyřešili. Vubec nevím co s tím....zvuk chrčí úplně při všem kromě zvuků ve windows a je to hrozné. Možná zkusím poslat zvukovku na reklamaci, protože na integrované zvukovce to nedělá. Nevíte někdo co s tím???? :sad:
Taky jsem mel drive stejny problem a nic nepomohlo, kdyz jsem byl rozhodnuty resit to reklamaci, tak karta najednou odesla uplne, proste zadny zvuk, tak nebylo co resit a vymenily mi ji a uz je vse ok.Je mozny ze mas stejny problem a mozna ze ne, tot otazka co. :?
No právě :( Poprvé jsem instaloval originální drivery a zjistil jsem, že zvuk v přehrávání mp3, filmech a hrách divně chrčí. Ale zvuky ve windows zní normálně, ale třeba zvuky v ICQ už chrčí. Zkoušel jsem zvukovku různě nastavovat v utilitách, co k tomu byly na CD ale nic nepomohlo. Chrčení mi přijde jako, kdyby byl zvuk přebasovanej, ale v nastavení basů to není. Tak jsem zkusil nainstalovat nejnovější ovladače z netu a pořád to samý. Pak jsem zkusil zapojit repráky do integrované zvukovky, jestli náhodou nechrčí repráky, ale zvuk byl normální bez jakéhokoliv chrčení, takže v reprácích problém není. Nevím jestli náhodou není nějakej fígl v instalaci ovladačů z netu, jinak už nevím co s tím. Jediná možnost je reklamovat zvukovku, ale ještě se mi nikdy nestalo že by byla vadná zvukovka. Nevíte někdo co s tím, jestli není nějakej problém pouze v nastavení zvukovky? Už jsem z toho úplně zoufalej, protože jsem čekal od této zvukovky bezproblémový chod a parádní zvuk.
Ice69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ice69 »

Takže nikdo nic neporadí??? :sad:
Ice69
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ice69 »

Poslal jsem zvukovku na reklamaci, protože už jsem nevěděl co s tím. Jsem zvědavej jestli to jiná bude dělat taky. Akorát je škoda, že ta vyměněná přijde až po svátcích, takže budu muset hrát na integrované Intel High Definition Audio (Azalia), což je hrozný rozdíl v kvalitě zvuku a taky nepodporuje žádné EAX :(
Zamek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zamek »

No ten rozdil je strasny, ale dost me zajima jak se postavi pani reklamacni k tve reklamaci.Snad nebudou prudit, taky jsem se drive obaval ze mi reknou ze je to OK, ale zniceho nic odesla uplne, tak nebylo co resit.
Dej casem wedet jak jsim dopadl, jestli na hubu nebo na pevny nohy. :wink:
CPU: Ryzen 9 5900X H2O MB: ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO+ EK Monoblock RAM: G.Skill 2x16GB DDR4 3200@3600MHz 16-16-16-34, TridentZ VGA: Asus RTX 4080 Strix 16GB H2O , SSD: Samsung 990 Pro 1TB, Samsung 970 Pro 512GB, Samsung 870 EVO 2TB CASE: Lian Li PC-O11 Dynamic XL ROG + EK-Quantum Reflection PC-O11D XL D5 PWM D-RGB - Plexi Zdroj: Corsair RM750X Monitor/TV: 32" ASUS ROG Swift PG329Q, LG OLED B9 55" OS: Windows 11
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“