Upgrade notebooku Acer Travelmate 2490

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
Fredy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Upgrade notebooku Acer Travelmate 2490

Příspěvek od Fredy »

Koupil sem notebook Acer Travelmate 2490 a casem na nem budu urcite chtit udelat nakej ten upgrate. Jelikoz Notebooky jsou pro me spanelska vesnice tak se chci zeptat co vsechno de vylepsit a co treba nejde.Vim ze tre pameti procesor de ale co tre grafika u tohoto notebooku. a pripadne kde to vsechno sehnat. Diky za odpovedi

EDIT:nebo sem proste hodte linky na GK,CPU a pameti ktere muzu narvat do tohohle notebooku

//D.M. upraven nadpis
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Notebooky se příliš „vylepšovat“ nedají. V domácích podmínkách si můžeš vyměnit maximálně HDD a RAM, ale víc asi sotva. GPU jde měnit jen u zanedbatelného procenta notebooků s podporou MXM. Výměna CPU taky imho problematická. Nejen, že se vší pravděpodobností přijdeš o záruku, ale asi Ti místo Celeronu M nepojede Pentium M a i kdyby ano (ale asi sotva), tak se to nevyplatí.
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)
Fredy
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fredy »

Zanedbatelne procento hmm...ale co Acer TravelMate 2490?? A ani kdyz notas hodim do servisu at mi tam daj takovy a takovy GPU tak mi to neudelaji??
malidian
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od malidian »

Myslím, že ne... Ty máš graf. čip přímo součástí čipsetu, takže není ani kam novou grafiku dát...
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění. :-)
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“