export videa z kamery
- bordelo
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
export videa z kamery
Ahoj, chtěl jsem se zeptat , jestli je možné převést video z kamery jinak než přes přes 1394. Mám kameru sony dcr hc19e, ale nechce se mi pořizovat nějakou kartu s firewire řadičem, a ještě jak přetáhnout fotky.Když kameru připojím přes usb, tak mi to akorát zahlásí, že hardware nebude správně pracovat.Za radu předem děkuji
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: export videa z kamery
Co to je za kametu? Co maš za MB že nemas FW? Jde to i přes USB jak foto tak video...ale napiš sestavu a kameru hlavně...bordelo píše:Ahoj, chtěl jsem se zeptat , jestli je možné převést video z kamery jinak než přes přes 1394. Mám kameru sony dcr hc19e, ale nechce se mi pořizovat nějakou kartu s firewire řadičem, a ještě jak přetáhnout fotky.Když kameru připojím přes usb, tak mi to akorát zahlásí, že hardware nebude správně pracovat.Za radu předem děkuji
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť to napsal.Dzin píše:ale napiš sestavu a kameru hlavně...bordelo píše:...Mám kameru sony dcr hc19e, ...
A ne každej má tu nejmodernější desku, která má FW. (mimo jiné u nás ho nemá asi nikdo)
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tak typ kamery sem přehlidlTrinom píše:Vždyť to napsal.Dzin píše:ale napiš sestavu a kameru hlavně...
A ne každej má tu nejmodernější desku, která má FW. (mimo jiné u nás ho nemá asi nikdo)
FW je tu už nekolik to neni moderní vychytavka a řadič stoji pár korun...
Ale když mu to nejde po USB tak je pak jeste jedina rada, vem to k nekomu stahni pres FW a pripoj Hdd a odnes si to domu...dřív se to tak delalo bežne když jeste FW nemel každy dnes to je standart jelikož video z DV má hodina 13GB tak bacha na to..
Ale jelikož to má USB tak to zkus ale FW je FW...
- bordelo
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- PetoS
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Aigor
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Trinom
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
To sice jo, jenže některý kamery ti přes USB pošlou video v rozlišení 320x240 a ne v PALu.Aigor píše:OMG, digitalni video je od slova "digitalni" prave proto, ze se tam zaznamenavaji jednicky a nuly. Takze je uplne jedno, jestli to tahas pres USB, nebo 1394.
Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To jde vetsinou nastavit ale FW je jednoznačně lepší kvuli rychlosti a všeobecne se použivá více...Trinom píše:To sice jo, jenže některý kamery ti přes USB pošlou video v rozlišení 320x240 a ne v PALu.Aigor píše:OMG, digitalni video je od slova "digitalni" prave proto, ze se tam zaznamenavaji jednicky a nuly. Takze je uplne jedno, jestli to tahas pres USB, nebo 1394.
- Aigor
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Uhh tak to sem nevedel, takze beru zpet. Nicmene predpokladam, ze je to otazka precteni navodu ke kamere a na PC si toho clovek rychle vsimne.Trinom píše:To sice jo, jenže některý kamery ti přes USB pošlou video v rozlišení 320x240 a ne v PALu.
FW je urcite lepsi, ale co myslis tou rychlosti ? Ta je dana rychlosti previjeni kazety, tedy na 60min si pockam 60min at to taham pres USB nebo FireWire. Pro me je vyhoda, ze moje DV umi USB, protoze nemusim vyhazovat 500,- za dalsi radic a kabel (krom toho uz nemam volny PCI)Dzin píše:To jde vetsinou nastavit ale FW je jednoznačně lepší kvuli rychlosti a všeobecne se použivá více...
Proste neni v tom zadny tragicky rozdil jak by se mohlo zdat. That's all
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- PetoS
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Niektore kamery su proste cez USB neni schopne previest video v takom rozliseni ako cez FW. (teda sa mi zda, ak sa mylim, opravte ma)Aigor píše:OMG, digitalni video je od slova "digitalni" prave proto, ze se tam zaznamenavaji jednicky a nuly. Takze je uplne jedno, jestli to tahas pres USB, nebo 1394. Taky mam DV kameru a 1394 zatim nepostradam (pro me zbytecna investice, kdyz na novy rok planuju novou sestavu).
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jj,tak to je nekdy za to muže soft nekdy HW každopadne je tu toho v teto sekci hodne o tom jaké problemy to nese...PetoS píše:Niektore kamery su proste cez USB neni schopne previest video v takom rozliseni ako cez FW. (teda sa mi zda, ak sa mylim, opravte ma)Aigor píše:OMG, digitalni video je od slova "digitalni" prave proto, ze se tam zaznamenavaji jednicky a nuly. Takze je uplne jedno, jestli to tahas pres USB, nebo 1394. Taky mam DV kameru a 1394 zatim nepostradam (pro me zbytecna investice, kdyz na novy rok planuju novou sestavu).
- spider-x
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele: