PC tuhne hned na úvodní obrazovce, pomůže až restart...

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

PC tuhne hned na úvodní obrazovce, pomůže až restart...

Příspěvek od Delarge »

Mam takovej divnej problém a vůbec netušim, čim by to mohlo být, tak to píšu sem...Koupil jsem si novou case, přendal jsem tam všechny komponenty (žádný nový), všechno funguje tak jak má, pohoda. ALE, když komp po vypnutí znovu pouštím, tak zamrzne hned na úvodní obrazovce, jak se tam vypisuje typ procesoru, paměti, vlejzá se tam do BIOSu atd, ani do toho BIOSU se nedostanu...Naštěstí když zmáčknu ctrl+alt+delete, tak to pak zase najede normálně. Máte tušení, čím to může být? Předtím mi to nic takovýho nedělalo, nic jsem tam nepřidával, měnil jsem akorát tu case...

Sestava je: PentiumD 805, Asus P5LD2, Sapphire X1800GTO, zdroj Enermax Liberty 400W, dva starý hadry 80GB sata a 40GB pata a jedna DVD vypalovačka...
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Zkontroluj jestli vše sedí, od PCU v patici po VGA ve slotu ...kabely, jestli se nedotyká MB Case...apod...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Dzin píše:Zkontroluj jestli vše sedí, od PCU v patici po VGA ve slotu ...kabely, jestli se nedotyká MB Case...apod...
No ono všechno jede tak jak má, kdyby byla špatně zasunutá karta nebo CPU (s tím jsem nic nedělal), tak by to asi blblo víc, ale jak se to spustí, tak počítač už jede naprosto standartně. MB se case určitě nedotýká. Co přesně bych měl zkontrolovat na kabelech, zapojený jsou v pořádku.

EDIT: Tak se to asi "spravilo" samo...Vypadá to, že už to zase funguje tak jak má :o :)
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“