Mam takovy skutecne zahadny problem. Mam pomerne novou grafarnu Gainward 7876-Bliss 7800GS+ Golden Sample 512MB. V klidu jsem si na ni nekolik tydnu hral World of Warcraft, Oblivion, Fear atd. Problem je v tom, ze se pak stalo neco na co nemuzu prijit a od te doby se deje to, ze v hrach jakmile zacnu bohybovat s kamerou (chodim s postavou), zacnou mi FPS klesat ze treba 130-ti klidne na 5-10. Tenhle efekt pozoruju ve WoWu (rapidne) ale i treba v Oblivionu. Jakmile kameru zastavim, tak s ni muzu tocit kolem dokola jakoukoliv rychlosti a FPS jsou nahore (ani necuknou), ale udelam s postavou tri kroky a jsem na 15-ti. Dela to ve vsech rozlisenich i s uplne snizenymi detaily a efekty. Co je jeste zajimavejsi, ve WoW mi to dela pouze v pripade, ze postavu ovladam ja ... kdyz si dam pohled jinyma ocima nebo letim preddefinovanou trasu na litakovi, mam plne FPS.
Kdyz jsem pustil 3D marky 05 a 06, tak dosahuju stejnych vysledku, jako v dobe, kdy jsem tenhle problem nemel (tj. asi 7500 a 3100bodu).
Poradite mi neco, nez zkusim reinstal systemu? Vymenit ovladace grafiky a preinstalovat DirectX jsem zkousel ... nic jineho me nenapada.
p.s.: Ta sestava v podpisu nesedi