Doblba Nejde nijak zkomprimovat na 4.5 gb

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
acy
Nováček
Nováček

Doblba Nejde nijak zkomprimovat na 4.5 gb

Příspěvek od acy »

Mohl by mi někdo poradit jak tenhle film zkomprimovat ještě se mi to nepovedlo teda prosím pomozte někdo:(
jessie.james
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jessie.james »

co to tak trochu rozvest? nejsme vestci!!! napis, jaky na to pouzivas software a jak jsi postupoval.
acy
Nováček
Nováček

Příspěvek od acy »

no prostě jsem to dělal snad přes všechno dvd shrink to vubec nenačte ani ani když tam mám any dvd a když dam dvd fab a chci si udělat vlastní film tak tam jsou jenom 3 videjka z toho filmu po 14 minutach a hlavní film tam vubec není nevím fakt co s tím:(
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Vzhledem k tomu ze i vyrabeni kopie pro svou potrebu je jiz nelegalni, nema to tu nejspis co delat.

Dekodovani DVD je vlastne prolomeni ochrany.
Aneb zadne filmove DVD nelze jen tak nakopirovat, ale musis jet pres DVD decryprer treba.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“