TV Tuner - pomuzete mi s vyberem?

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
megawir
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

TV Tuner - pomuzete mi s vyberem?

Příspěvek od megawir »

zdravim vas, chtel bych vas pozadat o radu:
chci si koupit TV tuner (analog, protoze u nas jeste dlouho dig. nebude - vysocina, podle planu konec 2008 nejdrive),
chci na nem sledovat tv a samozrejme i nahravat.
mel by umet timeshifting + kdyby mel teletext, bylo by to fajn..nicmene untne to neni.
zkusenosti mam pouze s externim od Leadteku (pozitivni), nicmene zmineny model uz neprodavaji..kamarad mi rikal, ze interni jsou take velice kvalitni..nevim ted, jaky presne vybrat, muzete mi dat nejaky tip? pripadne s popisem jake jsou vyhody a nevyhody?..

favorit je tedy znacka Leadtek, dival jsem se na PalmTom TV, nicmene externi tunery pri maji problemy pri nahravani a obecne hodne zatezuji system..

tvfreak znam, ale prijde mi velice neprehledny

kdyby nekdo z vas poradil, bylo by to super..

cena neni zasadni problem..jsem ochoten investovat do kvality

diky moc ;-)
AMD Athlon 64 X2 5000+ BA | Gigabyte MA770-DS3 | 4GB A-Data Vitesta EE | ATI Sapphire Radeon HD 3870 512MB DDR4 | 250GB Hitachi SATA2 | Nexus 400W | Nexus Breeze
...24" Dell UltraSharp U2410...
Aigor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aigor »

Jedny z nejlepsich imho dela Terratec, ale v nasem krovakove se tezko shani. Tusim ze ted je zacal snad vozit Abacus, nebo jedine ze zahranici. Nevim ale jestli jeste analog vyrabi.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Není mi známo že by externi tuner zatěžoval system ale kup bud nejakeho hybrida analog digital neco Leadtek2000XP ....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“