nesvítí monitor u VGA Asus EAX1300PRO Silent chip ATI
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Copik
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
nesvítí monitor u VGA Asus EAX1300PRO Silent chip ATI
Chlapi problemek řeším zase pro kámoše pač nemá net,ale to je vedlejší.Tak k tématu:Kdyz sem mu poskladal kopm tak to jelo všechno v pohodě....ale když sem přehodi z mojeho monitoru do jeho tak proste se nerozsvitil.Tudis sem si mslel ze je problem s grafou ale kdyz sem to zanes do servisu a zapojil do jineho monitoru tak se rozbehl.....no zkratka jede jen na nekterych monitorech...už jste se setklai někdy stímto problémem?? rozlišení je nastaveno na 800x640 60Hz takze v tom by problem byt nemel...jen ta grafa nedolehá pořádně v tom slotu ale pinama se všude dotýka tak nevím co tím..... děkuji za odpovědi.....
- palda
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: nesvítí monitor u VGA Asus EAX1300PRO Silent chip ATI
mel jsem podobly problem s MSI X1300PRO.. VGA prestalo po case pak chodit uplne... nechapu proc.. pristoupil jsem k reklamaci (VGA port nesel ani pri bootovani.. proste no-signal)... neslo to na CRT ani na LCD monitorech, zkousel jsem jich asi 5 (2 LCD a 3 CRT) takze bych to taky videl na reklamaci... jinak to rozliseni by melo bejt 800x600..Copik píše:Chlapi problemek řeším zase pro kámoše pač nemá net,ale to je vedlejší.Tak k tématu:Kdyz sem mu poskladal kopm tak to jelo všechno v pohodě....ale když sem přehodi z mojeho monitoru do jeho tak proste se nerozsvitil.Tudis sem si mslel ze je problem s grafou ale kdyz sem to zanes do servisu a zapojil do jineho monitoru tak se rozbehl.....no zkratka jede jen na nekterych monitorech...už jste se setklai někdy stímto problémem?? rozlišení je nastaveno na 800x640 60Hz takze v tom by problem byt nemel...jen ta grafa nedolehá pořádně v tom slotu ale pinama se všude dotýka tak nevím co tím..... děkuji za odpovědi.....