Bednicky Na Dance, Trance, techno
Moderátor: CageJ
- MastahBlastah
- Začátečník

-
Bednicky Na Dance, Trance, techno
2.0 nebo 2.1 nebo neco vic? Limit 2000,- +- samozrejme.
- crashPC
- Mírně pokročilý

- MastahBlastah
- Začátečník

-
- crashPC
- Mírně pokročilý

ne. patří tam postavil. jako postavil repráky. složil, zkonstruoval, udělal, vyrobil...
tesláky hrajou daleko líp než leckterý a výkon taky rozumnej takže já bych za 2000 repro jednoznačně dělal doma.
300 -400basák, 600-700 středy a vejšky, zesilovače 400-500, dřevo basreflexy a zbytek 400, zdroj s trafem za pár kaček od někoho a klidně bych položil na stůl pětilitr a řek bych ať si ho vemeš jestli za ty prachy seženeš silnější a líp hrající repro....
ale ne všichni by se do toho dali. přece jen je to náročný, takže pokud tě akustika nezajmá nebo nemáš ochotu dát do toho tolik času tak to jednoznačně kup. jen nevim co.
300 -400basák, 600-700 středy a vejšky, zesilovače 400-500, dřevo basreflexy a zbytek 400, zdroj s trafem za pár kaček od někoho a klidně bych položil na stůl pětilitr a řek bych ať si ho vemeš jestli za ty prachy seženeš silnější a líp hrající repro....
ale ne všichni by se do toho dali. přece jen je to náročný, takže pokud tě akustika nezajmá nebo nemáš ochotu dát do toho tolik času tak to jednoznačně kup. jen nevim co.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- MastahBlastah
- Začátečník

-
Mam hafo casu, ale vubec nevim jak na tocrashPC píše:ne. patří tam postavil. jako postavil repráky. složil, zkonstruoval, udělal, vyrobil...tesláky hrajou daleko líp než leckterý a výkon taky rozumnej takže já bych za 2000 repro jednoznačně dělal doma.
- pibi
- Začátečník

-
Do 2k včetně zesilovače dost těžko, stavěl jsem maličká dvoupásma s nejmenšími TVM a jedna bedna vyšla okolo 1k, + zesík z bazaru, ale je to podstatně lepší, než všechny atrapy prodávané jako PC repro, co jsem měl možnost slyšet.
AMD Ryzen 3 1300X, Gigabyte GA-AB350 Gaming 3, WD Black, M.2 2280 - 256GB, Seasonic SSP-350ST, 2x EIZO CG21
- crashPC
- Mírně pokročilý

pibi: to sis ale vybral asi dost kvalitní věci. se nediv že to máš drahý.
myslíš že to co hraje v těch kupovanejch reprákách je "zesík"? to je děs a hrůza. takovej děs, kterej si za sto pade můžeš doma postavit sám. když koupí nějaký slušnější TDAčka tak to sice už neni dobrá volba ale je daleko lepší než ten samej nebo horší kupovat v reprákách předraženej. takže cena zesiků co sem psal je reálná a myslim že by to nebylo horší než kdyby to koupil. s nejmenšími TVM blablabla.... Heh. ARN 5614 koupíš do 300kč jak nic a máš sub
oproti těm 5" tintítkům mega-long-tgrow to bude lepší a silnější zvuk. měl sem je.... no a se satelitama věřim že si poradí podobně...
ale jelikož to neumí, silně mu to nedoporučuju protože cesta jak to dobře postavit je "jen jedna". ale cest jak to domr*at je asi sto tisíc
Mastahblastah: no to byl jen takovej úlet
. v tvim případě je kup. akorát ta cena je taková "ne". myslim tim že v týhle cenový kategorii je jakýsi vzduchoprázdno s adekvátně dobrejma reprákama....
myslíš že to co hraje v těch kupovanejch reprákách je "zesík"? to je děs a hrůza. takovej děs, kterej si za sto pade můžeš doma postavit sám. když koupí nějaký slušnější TDAčka tak to sice už neni dobrá volba ale je daleko lepší než ten samej nebo horší kupovat v reprákách předraženej. takže cena zesiků co sem psal je reálná a myslim že by to nebylo horší než kdyby to koupil. s nejmenšími TVM blablabla.... Heh. ARN 5614 koupíš do 300kč jak nic a máš sub
ale jelikož to neumí, silně mu to nedoporučuju protože cesta jak to dobře postavit je "jen jedna". ale cest jak to domr*at je asi sto tisíc
Mastahblastah: no to byl jen takovej úlet
- F1l1p
- Středně pokročilý

No, pro tvůj styl hudby určitě doporučuju nějaké 2.1 repra. A jak už psal Crash, tak ses s těmi 2k trefil přesně do té mezery, kde v podstatě žádná repra nejsou.
Pokud teda z peněženky nevylovíš víc, než 3k (až po téhle ceně se začínají objevovat slušné repra), tak doporučuju koupit Logitech X-230 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29236 (ale varuju - dají se použít jen na ten dance, trance a techno + filmy a hry ;na další styly hudby jsou nepoužitelné) a za to co ušetříš si kup nějakou zvukovku např. SB Audigy SE, teda jestli už nějakou takovou nemáš.
Pokud teda z peněženky nevylovíš víc, než 3k (až po téhle ceně se začínají objevovat slušné repra), tak doporučuju koupit Logitech X-230 http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29236 (ale varuju - dají se použít jen na ten dance, trance a techno + filmy a hry ;na další styly hudby jsou nepoužitelné) a za to co ušetříš si kup nějakou zvukovku např. SB Audigy SE, teda jestli už nějakou takovou nemáš.
- MastahBlastah
- Začátečník

-
- F1l1p
- Středně pokročilý

Já osobně bych šel do toho: http://www.pixmania.cz/cz/cz/410831/art ... x4021.html
nebo
http://www.pixmania.cz/cz/cz/54028/art/ ... -cs21.html
nebo
http://www.pixmania.cz/cz/cz/59422/art/ ... wht-e.html
Sorry, že to jsou jenom Altecy, ale v této cen. kategorii se mi zdají, jako nejkomplexnější repra.
edit: Jinak jsou určitě ve hře i Logitechy Z-2300
nebo
http://www.pixmania.cz/cz/cz/54028/art/ ... -cs21.html
nebo
http://www.pixmania.cz/cz/cz/59422/art/ ... wht-e.html
Sorry, že to jsou jenom Altecy, ale v této cen. kategorii se mi zdají, jako nejkomplexnější repra.
edit: Jinak jsou určitě ve hře i Logitechy Z-2300
- MastahBlastah
- Začátečník

-
- F1l1p
- Středně pokročilý

- crashPC
- Mírně pokročilý

- Stinker
- Nováček

-
Pokud si koupíš sluchátka za 2000+ tak basy mít budeš!
Doporučuji Audio Technica xx300 (xx nevím jak to je přesně) do 2 tisíc se vlezeš. Dražší buď Sennheiser Audio Technica nebo Beyer Dynamic.
Co se týče repro tak mám dobrou zkušenost s Geniusama ve dřevě (nevím jaký přesně typ). Starší jdou sehnat okolo 3000, novější model 3500. Akorát to jsou 5.1. Myslí, že za tu cenu stojí za to.
Co se týče repro tak mám dobrou zkušenost s Geniusama ve dřevě (nevím jaký přesně typ). Starší jdou sehnat okolo 3000, novější model 3500. Akorát to jsou 5.1. Myslí, že za tu cenu stojí za to.
- crashPC
- Mírně pokročilý

za tu cenu ano ale jinak
......
jako sluchátka moc hustý ale nezaklepou s tebou. jen ti utrhnou škebli. já potřebuju rozdrtit celý tělo...
a nejen já...
jako sluchátka moc hustý ale nezaklepou s tebou. jen ti utrhnou škebli. já potřebuju rozdrtit celý tělo...
- F1l1p
- Středně pokročilý

- pHp
- Začátečník

-
Ty Audio-Technica jsou ATH-AD300:
http://www.headphones.cz/inshop/scripts ... 8&level=55
Úžasně pohodlný, za ty prachy výbornej zvuk i provedení, dunění se ale nekoná, to třeba nějaký KOSSy.
Sluchátka samozřejmě nedodají "fyzický" prožitek, ale např. s těmahle a-t se můžou zvukově měřit bedny tak za 20.000!
http://www.headphones.cz/inshop/scripts ... 8&level=55
Úžasně pohodlný, za ty prachy výbornej zvuk i provedení, dunění se ale nekoná, to třeba nějaký KOSSy.
Sluchátka samozřejmě nedodají "fyzický" prožitek, ale např. s těmahle a-t se můžou zvukově měřit bedny tak za 20.000!
- crashPC
- Mírně pokročilý

- F1l1p
- Středně pokročilý

- crashPC
- Mírně pokročilý

každej řiká kvalitě něco jinýho. abych řekl pravdu že krom tý hrozný ceny je to takovej základ pod kterej by asi nemělo cenu chodit.... v buse ti stejně čistota zvuku může bejt ukradená. na domácí poslech vidim třeba porty jako nevhodný.