AMD 3700+ COOL & QUIET
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- Anakin258
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
AMD 3700+ COOL & QUIET
mam procak 3700+ SAN DIEGO a v BIOSE mam nastaveny COOL & QUIET na AUTO ako zistim ci naozaj funguje a procesor sa podtaktuje pri necinnosti, lebo ked dam CPU Z pri necinnosti tak mi ukazuje takt 2200 a nic nepodtaktovane
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Mas nainstalovane ovladace na CnQ ve Windows?
Jsou potreba, jinak ti to opravdu fungovat nebude
Jsou potreba, jinak ti to opravdu fungovat nebude
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Mel sem ho primo k ovladacum u zakladni desky. Jakou mas desku? Zkus kouknout na stranky vyrobce desky
EDIT: Ma ho v sobe uz i zakladni CPU driver:
tady mas link:
http://www.amd.com/us-en/assets/content ... usetup.exe
EDIT: Ma ho v sobe uz i zakladni CPU driver:
tady mas link:
http://www.amd.com/us-en/assets/content ... usetup.exe
Naposledy upravil(a) Kamikadze dne úte 31. říj 2006, 20:55, celkem upraveno 1 x.
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Tak jak jsem psal, vyse mas link. A pak nastavit tu minimalni spotrebu(take je uz to psane vyse). Kdyby stale nefungovalo dej vedet
- aapetr
- Nováček

-
Nevíte někdo na tutovku jestli CnQ funguje na Sempronu 2800+ AM2 jádro Manila . Všude mají napsáno še má CnQ , na krabičce je taky něco , v biosu jsemho zapnul . Ovladač jsem nainstaloval a nic se neděje . Potřeboval bych mrknout do katalogových listů na sAM2 tam bych zjistl pravdu , akorát je nemohu sehnat .
- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
- Hugo
- Začátečník

to Anakin258:
odporucal by som ti, aby si C&Q v biose vypol a pouzil znamu utilitku Right Mark Clock Utility, ktora bezi na pozadi Winu (vratane XP), je stabilna a umoznuje pohodlne menit podla potreby nasobic ako aj napatie CPU a mnoho dalsich funkcii... http://cpu.rightmark.org/download/rmclock_215_bin.rar.
odporucal by som ti, aby si C&Q v biose vypol a pouzil znamu utilitku Right Mark Clock Utility, ktora bezi na pozadi Winu (vratane XP), je stabilna a umoznuje pohodlne menit podla potreby nasobic ako aj napatie CPU a mnoho dalsich funkcii... http://cpu.rightmark.org/download/rmclock_215_bin.rar.
Intel Core i5-3570@3,40 GHz, Asus P8Z77-V, Corsair TX650W, PALIT GeForce GTX460 1GB Sonic Platinum, 2x 4 GB DDR3 1600 MHz Corsair Vengeance, Crucial M4 256 GB, WD Raptor 150 GB, Hitachi 160 GB, DVD HL-DT-ST GH22LS50, SB X-Fi XtremeMusic, Lian Li PC-A17, Sennheiser PC 160, Razer Tarantula, Logitech G9, 22" LCD Dell 2209WA, Win7 Pro Eng SP1 64-bit
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
musim pochválit skvělá utilitka ve windowsech jedu na 1.1Ghz při 1.1 v a teplota procesoru je asi 13stupňů a jediny co jsem udělal je,že jsem stáhnul utilitku,pustil jí a od tý doby se pouští sama při staru a fachá 100%Hugo píše:to Anakin258: