Výběr PC komponent + Windows Vista - má smysl počkat?
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Aslan
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Výběr PC komponent + Windows Vista - má smysl počkat?
Zdravím,
mám tři otázky:
1) Je dobré čekat s koupí komponent na nové PC po novém roce? Dojde ke snížení cen? Jaký čekáte vývoj cen RAM?
2) Jaké budou cca HW požadavky Windows Vista? (CPU, RAM, atd) - co byste doporučovali za konfiguraci.
3) Má smysl kupovat Win V. hned po vydání, nebo počkat až na vydání SP?
Díky.
mám tři otázky:
1) Je dobré čekat s koupí komponent na nové PC po novém roce? Dojde ke snížení cen? Jaký čekáte vývoj cen RAM?
2) Jaké budou cca HW požadavky Windows Vista? (CPU, RAM, atd) - co byste doporučovali za konfiguraci.
3) Má smysl kupovat Win V. hned po vydání, nebo počkat až na vydání SP?
Díky.
- wallot
- Středně pokročilý

-
1 - ceny kledaji ale objevuji se nove veci. s cekani na lepsi ceny je zbytecne. RAM zase pudoudolu ale tezko rict kdy
2 - ty neumis hledat? vista se resi na foru a vsude jinde. momentalne se se povida o 2GB RAM a bude to chcit DX10 grafiku
3 - to se uvidi jeste nevysly.
kazdopadne pokud ted koupis C2D s 2GB RAM a soldni grafiku taxi v pohode. pak uz jen bude stacit grafiku vymenit za DX10. a taky zalezi kolik mas penez.
2 - ty neumis hledat? vista se resi na foru a vsude jinde. momentalne se se povida o 2GB RAM a bude to chcit DX10 grafiku
3 - to se uvidi jeste nevysly.
kazdopadne pokud ted koupis C2D s 2GB RAM a soldni grafiku taxi v pohode. pak uz jen bude stacit grafiku vymenit za DX10. a taky zalezi kolik mas penez.
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- Squish
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- busy
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- poker10
- Začátečník

-
si myslite ze teraz visty spravia daku revoluciu a ze hned vsetky hry a aplikacie pojdu iba na vistu?? blbost, este hodnu chvilu pojde vsetko aj na XP. pokial chces za kazdu cenu vistu, tak pockaj (az na DX 10), ale podla mna cakat je blbost. ked tak si reinstalnes win a das tam neskor vistu. ale to ma podla mna este cas. 
- Squish
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Aslan
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Není důvod čekat kvůli Vistám. MS nabízí i v ČR Express Upgrade, pokud koupíš mezi 26. 10. 2006 a 15. 3. 2007 Win XP, tak můžeš zdarma upgradovat na odpovídající verzi Win Vista.Squish píše:Jsem v stejný situaci jako ty, mám sice čtyři roky starej comp ale vydržet kvůli Vistám půl roku mě už nezabije. Záleží na tobě, když si ho koupíš teď hned tak proč ne, ale jestli můžeš počkat tak ještě počkej.
Já počkám na březen-duben, kdy má být k dispozici česká lokalizace dostupné i pro koncové zákazníky. Do té doby se třeba něco změní s cenou pamětí a DX10 grafik.
Naposledy upravil(a) Aslan dne úte 31. říj 2006, 19:20, celkem upraveno 1 x.
- Caderom
- Začátečník