GF 6800GT AGP - po chvíli rozpad obrazu

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Handz
Nováček
Nováček

GF 6800GT AGP - po chvíli rozpad obrazu

Příspěvek od Handz »

Zdravím...
Mám prosbu, neporadíte někdo s problémem s Point Of View 6800GT agp? POkud rozjedu benchmark nebo hru, obraz se za cca 1 test (3Dmark03- battle of proxicon) začne rozpadat, problikávájí chaotické textury, nakonec není čitelné vůbec nic...
Tohle mi dělala stará 6600GT až dosloužila úplně, tahle karta je ale nová a začala blbnout až po cca 14 dnech provozu. Zkoušel jsem zdroj, ale ten na to nemá vliv, mám fortron 400W... Artefakty v obraze jsou vidět i ve start screenu WIn...
Nemůže být spíš problém někde na BM? JInak mám AthlonXP 3000, 2x512 400Mhz DDR dual, karta má Arctic chladič, nepřehřívá se není taktovaná... Když byla ok, dávala v 3dmark 03 11 000 bodů.
Nejsem lama ale s tímhle si nevím rady, reinstalace driverů nepomáhá, karta při plném zatížení má max 56 stupňů...

Díky za veškeré typy, co by to mohlo být...

//edit Thellwin - upraven název threadu
TomTom
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od TomTom »

Videl bych to na reklamaci.Pokud je nova, tak by to nemel byt problem.Vypada to na spatny pameti..mel jsem jednou podobnej problem..
busy
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od busy »

tak ju normalne reklamuj. mozes ju skusit aj v inom pc ale ak to bude robit aj tam tak urcite reklamacia
.........:::::::::: shit happens ::::::::::...........
Handz
Nováček
Nováček

Díky za radu

Příspěvek od Handz »

Zdravím...
Díky za rady, po hlubokém mozkovém hloubání a dloubání( :-D ) jsem ještě před započetím RMA procesu testoval a je to skutečně pamětí, nedává těch 1000Mhz. Při podtaktování na 800Mhz a ztrátě cca 10% výkonu jede karta v pořádku.
Takže díky za rady a pomoc s řešením problému... 8-)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Pokud je karta ještě v záruce, tak jí reklamuj, podtaktovat pod referenční takty (navíc, ještě o dost) není řešení, připravuješ se tím o výkon :)
Goldnoob team proud member!
Handz
Nováček
Nováček

Příspěvek od Handz »

JJ, už se na tom pracuje reklamace bude, jen je problém v tom, že mi spíš vrátí prachy než dají novou kartu, 6800GT už neseženu. a byla za pár kaček, takže budu muset přidat a počkat na 7600GT AGP nebo udělat upgrade celýho kompu...
Život je svině, kdo zaváhá, nežere...
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“