Club 3D 7600GS AGP - hláška o napájení

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Hobáček
Nováček
Nováček

Club 3D 7600GS AGP - hláška o napájení

Příspěvek od Hobáček »

nemáte někdo nový bios pro Club 3D 7600GS 256MB (CGN-GS766)

na jejich stránkách http://www.club-3d.com/news_main.php?Id=188&l=en mají sice neaktivní odkaz na ftp, ale to jim jaksi nefunguje..

nebo jste někdo vyřešil problém s hláškou power indicator že není připojeno ext. napájení...
RuThaN
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RuThaN »

Máš karty píchlou na zdroj a neni ten zdroj moc slabej, zkoušel si jinou napájecí větem, zvýšit napětí?
Všechno jedno je, hlavně když to fajruje.. S popelnicí machrujou akorát (de)mentální chudáci, maximálně ještě beru nějaký dobrý přetočení, kterým se chcete pochlubit, jinak je to jen o penězích- no skill.
Hobáček
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hobáček »

odzkoušeno na 300W fortronu a 400W eurocase, na desce P4P800 a P4P800X, P4 3GHz, jedna DVDRW, jeden HDD - naprosto dostačující...

kartu jsem kupoval i pro kámoše, má ten samý problém...

změnit napájení - to jako na AGP?? :?
RuThaN
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RuThaN »

Já to mam v Biosu.
Všechno jedno je, hlavně když to fajruje.. S popelnicí machrujou akorát (de)mentální chudáci, maximálně ještě beru nějaký dobrý přetočení, kterým se chcete pochlubit, jinak je to jen o penězích- no skill.
Hobáček
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hobáček »

á tak po urgenci u 3D Clubu rozjeli ftp - s novým biosem to vypadá že je po problému..
fanik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fanik »

vždyt tam stačilo přece zvednout FSB o 1-2MHz a bylo po problému ne?
Hobáček
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hobáček »

ale vůbec nee.. s fsb jsem mohl dělat co jsem chtěl... :(

tato závada se neprojevovala pokaždé, někdy pomohl restart...
Hobáček
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hobáček »

je tady pravda že jsem FSB zkoušel na frekvencích 200, 220, 230 - třeby stačilo nastavit lichou hodnotu... možná.. :)
rakosa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rakosa »

poraďte jak se zbavit té stupidní hlášky o tom napájení
P4 2,4GHz Prescott na MSI Intel 865PENeo2, 4x512MB DDR 400MHz, nVidia Club3D 7600GS na Fujitsu siemens P17-2
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SpeedyGT »

Hledej v ovladačích, už se to tam probíralo, bylo to přes registry
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

Jsem vlastníkem 3D Club 7600GS do agp a od hlášky s napájením a problémama s tím spojenýma mi pomohl jen novej bios ze stránek výrobce.
Zvyšování AGP a FSB frekvence mi občas pomohlo, ale jen na chvíli, "nvpowerwarning" fix pomohl, ale pak nešlo taktovat, prostě to chce novej bios.
Hegy
Nováček
Nováček

napajeni

Příspěvek od Hegy »

Panove mohli byste mi nekdo poradit s tim biosem? Nevim kde ho najit? Jestli by tu byl nekdo te ochoty a nechal by mi tu odkaz byl bych vdecny... :)
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

Ctel sem ti dat odkaz na stranky vyrobce, ale nejak prekopali svoje stranky a nikde sem ho tam nenasel, stejne tak na mkvtech. Zbyva asi jedina moznost, napis email a ja ti ho tam poslu.
Hegy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hegy »

Glu poslal jsem ti Soukromou zpravu tak jestli budes mit cas tak se na to jukni... diky :D
hairstile
Nováček
Nováček

Příspěvek od hairstile »

... taky mám tuhle grafiku a všimnul sem si že záleží na ovladačích. Dal sem si tam Forceware 93.71 a hláška tam skákala skoro vždycky když se otevřelo naky okno nebo sem něco spustil. Pak sem tam dal Forceware 101.02 a bylo to o neco lepší už tam neskákala tak často. Teť tam mám Forceware 91.45 a je klid!
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

Jen takovej postreh k predchozimu prispevku, me vetsinu tech hlasek odchytil kerio firewall, jen pri startu windows jich vyskalo tolik, ze sem je 2 minuty odklikaval. Myslim ze to bylo na ovladacich 93.71. Kazdopadne po novym biosu je po problemech, ted jedu na 459/900 stabilne.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Hobáček píše:odzkoušeno na 300W fortronu a 400W eurocase, na desce P4P800 a P4P800X, P4 3GHz, jedna DVDRW, jeden HDD - naprosto dostačující...

kartu jsem kupoval i pro kámoše, má ten samý problém...

změnit napájení - to jako na AGP?? :?
EC400 je slabší než Fortron 300 a na krabici je minimálne 350W zdroj...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“