Mechanika nereaguje

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Koro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Mechanika nereaguje

Příspěvek od Koro »

caf ked nabieha pc, napalovacka normalne ide aj bios ju detekuje ale akonahle zacne bootovat win tak sa vypne a pc ju nevidi a nejde ani otvorit, ked som dal v spravcovi zariadeni zistit zmeny hardwaru cd mechanik tak sa mi otvorila ak bolo predtym stlacene tlacitko, je to LG nejdem hladat presne cislo myslim ze je to aj tak jedno ak myslite ze to pomoze tak to mozem pozret este ze ked je odpojeny datovy kabel ide normal a v inom pc tiez fpoho
diki
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Mechanika nereaguje

Příspěvek od Dzin »

Koro píše:caf ked nabieha pc, napalovacka normalne ide aj bios ju detekuje ale akonahle zacne bootovat win tak sa vypne a pc ju nevidi a nejde ani otvorit, ked som dal v spravcovi zariadeni zistit zmeny hardwaru cd mechanik tak sa mi otvorila ak bolo predtym stlacene tlacitko, je to LG nejdem hladat presne cislo myslim ze je to aj tak jedno ak myslite ze to pomoze tak to mozem pozret este ze ked je odpojeny datovy kabel ide normal a v inom pc tiez fpoho
diki
Jednou se mi ztracela mechanika když byl slabý zdroj.....ale zkus ji pripojit na jinou větěv, pokud ale tobe šla a ted jde i v jinem PC, tak to nevim zkus tohle....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Koro
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koro »

najskor som si myslel ze je to slaby zdroj ale ked som ju napajal z ineho zdroja a datovo bola pripojena v mojom pc isla takze eraz som si isty ze to robi windows ale nvm co stym
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“