caf ked nabieha pc, napalovacka normalne ide aj bios ju detekuje ale akonahle zacne bootovat win tak sa vypne a pc ju nevidi a nejde ani otvorit, ked som dal v spravcovi zariadeni zistit zmeny hardwaru cd mechanik tak sa mi otvorila ak bolo predtym stlacene tlacitko, je to LG nejdem hladat presne cislo myslim ze je to aj tak jedno ak myslite ze to pomoze tak to mozem pozret este ze ked je odpojeny datovy kabel ide normal a v inom pc tiez fpoho
diki
Mechanika nereaguje
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Koro
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Mechanika nereaguje
Jednou se mi ztracela mechanika když byl slabý zdroj.....ale zkus ji pripojit na jinou větěv, pokud ale tobe šla a ted jde i v jinem PC, tak to nevim zkus tohle....Koro píše:caf ked nabieha pc, napalovacka normalne ide aj bios ju detekuje ale akonahle zacne bootovat win tak sa vypne a pc ju nevidi a nejde ani otvorit, ked som dal v spravcovi zariadeni zistit zmeny hardwaru cd mechanik tak sa mi otvorila ak bolo predtym stlacene tlacitko, je to LG nejdem hladat presne cislo myslim ze je to aj tak jedno ak myslite ze to pomoze tak to mozem pozret este ze ked je odpojeny datovy kabel ide normal a v inom pc tiez fpoho
diki
- Koro
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: