Grafika Acer Aspire 3102WLMi
Moderátor: Don
- tunerX
- Nováček
-
Grafika Acer Aspire 3102WLMi
Zdravím, jsem dá se říci laik mohl by mi prosím vás někdo poradit jestli se dá vyměnit grafická karta u notesu Acer Aspire 3102WLMi (sempron 3200+, RAM 1024) grafická tam je ATI Express 1100 a nedostačuje na hry, případně jestli by pomohlo zvětšit RAM jde to u tohoto notesu až na 4GB. díky za odpovědi.
- malidian
- Mírně pokročilý
-
- tunerX
- Nováček
-
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ta grafika si stejně nemůže nasdílet víc než 128 MB (aspoň myslím, že je to 128, ale X1100 má stejný grafický jádro jako X200M, takže by to tak mělo být)... Samozřejmě větší paměť by ti v náročnějších aplikacích pomoci měla, ale 3D výkon systému tím moc nezdvihneš...tunerX píše:Myslel jsem ze když je ta grafika sdílená že by to mohlo pomoct.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- tunerX
- Nováček
-
- malidian
- Mírně pokročilý
-
jestli Ti to podporuje dualchannel, a fungoval by, tak možná o pár procent, ale ve hrách to ani nepoznáš.tunerX píše:Myslel jsem ze když je ta grafika sdílená že by to mohlo pomoct.
btw: Co ti na tom funguje/nefunguje a jak?, já jen tak ze zvědavosti.
// myslím jako za hry.
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění.
- tunerX
- Nováček
-
- leon-13
- Nováček
-
- ZdenekSveda
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
když už tam máš giga ramek, tak ti přidání dalších vážně nepomůže, to by pomohlo jen někomu kdo má třeba jen 256MB. Tady už ta grafika nestačí protože si z těch 1024 vezme svých 128MB a zbývajících 996 nejspíš ani není plně vytížených.
Na jaký rozlišní a detaily se ti to seká, a jak moc? Známej má totiž taky jen 128MB sdílenou a chce tam dát aspoň giga ramek protože je zrovna ten případ s 256MB pamětí. Tak by mě zajímalo jestli mu to pojede aspoň na nějaké mierné úrovni bez detailů.
Na jaký rozlišní a detaily se ti to seká, a jak moc? Známej má totiž taky jen 128MB sdílenou a chce tam dát aspoň giga ramek protože je zrovna ten případ s 256MB pamětí. Tak by mě zajímalo jestli mu to pojede aspoň na nějaké mierné úrovni bez detailů.
- Butch
- Středně pokročilý
Jestli je to jak pises, tak vykon odpovida X300se s DVEMA pipelineDon Martinez píše:....ale X1100 má stejný grafický jádro jako X200M, takže by to tak mělo být)...
Boze co by jste lidi chteli od tohodle za vykon?
Ty MW to bych na tom tedy videt nechtel a Carbon uz vubec ne.
Pokud jsi chtel notes na i na hry, tak prvni rozumna varianta je go7300
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06