Mám doma naviac jednotlačítkovú CDROM TOSHIBU 40rýchlostnú a jeden zdroj.
Napadlo ma, že by som si to mohol namontovať do nejakej peknej drevenej bedne a spraviť z toho kvázi CD prehrávač.
Neviem ale ako spustiť CD a prehadzovať skladby nakoľko je CDROM jednotlačítková.
Existuje skratovaním nejakých pinov spustiť AUDIO CD a príp aj preskakovať skladby???????
Ako prerobiť CD ROM na ovládanie spustenia AUDIO CD bez PC?
- Snakeeyes
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ako prerobiť CD ROM na ovládanie spustenia AUDIO CD bez PC?
IBM T61 - T7200, 4096 MB, ATI X1400, 320GB, 15,4" 1680x1050
- pavel.minarik
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- €agle
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Mozna jo, vetsina CD Romek ma desku pripravenou na Play tlacitko, akorat tam neni dany. Takze zkus rozebrat CD Romku, kouknout se na plosnak nekam k tomu otviracimu tlacitku, a melo by tam bejt videt misto jeste na jedno tlacitko. Kdyz tam ty kontakty spojis k sobe (treba sroubovakem
), melo by to zacit hrat. Pak uz si tam jenom napajis kabel s tlacitkem a jedes 

Eagle3D Engine under developement
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
Hledáme do firmy schopného ASP/VB.NET/C# programátora, více po SZ
- messinger
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Existuje nekolik zapojeni ktery tohle umi.
Na netu urcite neco najdes (kamos to dela na kseft - mozna kdyz ho budu dlouho otravovat ze mi da planek..
)
Je to vesmes ATMEL(naprogramovanej integrac) pripojenej na IDE a audio konektor (ten vzadu..
) pres IDE ovlada posuny pisni a pod a z audio bere signal, kterej je nejak jemne upravenej a sup s nim do sluchatek...
Muj odhad celyho zarizeni je neco okolo 250-350 (nejvic bude ten atmel a vsemozny konektory) + teda to napajeni 12V (traficko)
Ale urcite neco bude na netu...
Na netu urcite neco najdes (kamos to dela na kseft - mozna kdyz ho budu dlouho otravovat ze mi da planek..

Je to vesmes ATMEL(naprogramovanej integrac) pripojenej na IDE a audio konektor (ten vzadu..

Muj odhad celyho zarizeni je neco okolo 250-350 (nejvic bude ten atmel a vsemozny konektory) + teda to napajeni 12V (traficko)
Ale urcite neco bude na netu...