Problém se zdrojem-----NUTNÉ

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
GeorgeCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problém se zdrojem-----NUTNÉ

Příspěvek od GeorgeCZ »

Problém trochu pozmenen. Komp mi nejde zapnout. zapne se až treba na po 20 ...už néé na po 3 .zdroj je v porádku je novej. cerstve vrácenej z reklamace. poradí mi nekdo už newím co s tím mám udelat.
CPU Intel Core 2 Duo E8400, MB ASUS P5K PRO, RAM A-DATA 2x2gb 800Mhz CL 4, HDD Seagate SATA II,7200.11 640GB + Seagate 7200.10 250GB, GPU Gainward Golden Sample HD4850 512MB, Zdroj Fortron Blue Storm II 400W
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Zkus to rozložit a znova sestavit. Může to být nějaký spatný kontakt procesoru, ramek. Přestože to spíš vypadá na desku. Třeba zkus, jestli to bude dělat i na stole nebo jen ve skříni. Zkus reset CMOS. Povypínat v biosu různá zařízení a nechat jen ta nejdůležitější...
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Bubaaak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bubaaak »

nejsou nafoukly kondy nekde na desce?
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

A jaký to máš zdroj? U hodně neznačkových zdrojů jsou tyhle problémy. Jestli myšlíš to, že pořád mačkáš tlačítko "Power" na skříni a nechce se zapnout.
GeorgeCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeCZ »

F1l1p píše:A jaký to máš zdroj? U hodně neznačkových zdrojů jsou tyhle problémy. Jestli myšlíš to, že pořád mačkáš tlačítko "Power" na skříni a nechce se zapnout.
Mám fortron blue storm2 400w...... jo a mám na mysli tenhle problém.....ptal jsem se techniků na czechcomputru a prej to je deskou....nějaká vada...ale když tam dám jinej zdroj je vše v pořádku...ale je zase slabej...EC350W
CPU Intel Core 2 Duo E8400, MB ASUS P5K PRO, RAM A-DATA 2x2gb 800Mhz CL 4, HDD Seagate SATA II,7200.11 640GB + Seagate 7200.10 250GB, GPU Gainward Golden Sample HD4850 512MB, Zdroj Fortron Blue Storm II 400W
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“