Neví někdo jak funguje ten program co rozsvěcuje diodu při příchodu nového mailu u notebooků od ASUSu (mám ASUS A6JC).
Schválně jsem si kvůli tomu založil v ntb účet v Outlook Express, ale ta diodka se mi při příchodu nového mailu nerozsvěcuje. V návodu k ntb píšou jen, že to funguje právě jen pro Outlook, žádné další podrobnosti.. v nějakém anglickém foru jsem narazil na informaci, že musí být ten Outlook spuštěn, běžet na pozadí, aby to fungovalo - to by byl teda dost opruz - to už se můžu podívat rovnou jestli nemám nový mail, když už ho mám puštěný..
Údajně snad existuje i nějaká modifikace tohoto programu, která ho upravuje tak aby fungoval pro různé poštovní klienty a i bez jejich spuštění (pomocí kontroly v registru či co) - našel jsem jen nějaký Lennys CheckMail, ale tem mi po spuštění dělá konflikt s NetFramework, takže nefunguje. Znáte nějaký jiný podobný program?
ASUS ChkMail
Moderátor: Don
- Fred Med
- Začátečník
ASUS ChkMail
PC: AMD Barton XP 2500+, ASUS A7V8X-X (chipset VIA KT400), 2x512MB RAM 333MHz Kingstone, HDD IBM Deskstar 120GXP 60GB, grafika Leadtek GeForce 6600GT 128MB, LCD Samsung 710T
Ntb: ASUS A6JC - Centrino Duo, 1GB RAM, GeForceGo 7300
PDA: Mio P550M - WM5, 512MB, 400MHz, GPS (SIRF3), BlueTooth, WiFi
- Fred Med
- Začátečník
Dobrý, odpovím si sám (postřehy které jsem zjistil na jiných forech a sám - pro ty co by to zajímalo)
Utilita ASUS CheckMail se po nainstalování automaticky spouší po startu systému - zajímavé je, že ačkoliv má exe soubor jen asi 300kB v paměti obsazuje skoro 6MB! (aspoň dle správce úloh) a funguje opravdu jen pro MS Outlook, s žádným jiným poštovním klientem nespolupracuje. Nedá se vůbec nijak nastavit a Outlook musí být spuštěn na pozadí, aby to vůbec fungovalo. Čili i dle vyjádření jiných uživatelů z anglických diskusních for o Asus ntb je tato utilita dost "useless" a akorát hodně žere RAM...
Takže hledám nějakou náhradu za tuto dle mě nepodařenou utilitu, abych tu diodku aspoň nějak využil, když už tam je..
Utilita ASUS CheckMail se po nainstalování automaticky spouší po startu systému - zajímavé je, že ačkoliv má exe soubor jen asi 300kB v paměti obsazuje skoro 6MB! (aspoň dle správce úloh) a funguje opravdu jen pro MS Outlook, s žádným jiným poštovním klientem nespolupracuje. Nedá se vůbec nijak nastavit a Outlook musí být spuštěn na pozadí, aby to vůbec fungovalo. Čili i dle vyjádření jiných uživatelů z anglických diskusních for o Asus ntb je tato utilita dost "useless" a akorát hodně žere RAM...
Takže hledám nějakou náhradu za tuto dle mě nepodařenou utilitu, abych tu diodku aspoň nějak využil, když už tam je..
PC: AMD Barton XP 2500+, ASUS A7V8X-X (chipset VIA KT400), 2x512MB RAM 333MHz Kingstone, HDD IBM Deskstar 120GXP 60GB, grafika Leadtek GeForce 6600GT 128MB, LCD Samsung 710T
- J4cker
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
No taky by mě zajímalo jak to funguje ?? Vím o jedné věci jak to využít, na mirandu AIM funguje patch, který po příchozí zprávě LED rozbliká a fakt to valí. Bohužel jsem spokojený uživatel qipu a pro ten žádný podobný patch není.
Výzva za tento patch jsem ochoten darovat WM nebo umístit reklamu na svůj web, pokud má někdo zájem.
Veškeré návody do programovacích jazyků jsou pro linux, takže to mi moc nepomůže.
Výzva za tento patch jsem ochoten darovat WM nebo umístit reklamu na svůj web, pokud má někdo zájem.
Veškeré návody do programovacích jazyků jsou pro linux, takže to mi moc nepomůže.
- Stricekfido
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
wm?? tady nejsi na wfJ4cker píše:No taky by mě zajímalo jak to funguje ?? Vím o jedné věci jak to využít, na mirandu AIM funguje patch, který po příchozí zprávě LED rozbliká a fakt to valí. Bohužel jsem spokojený uživatel qipu a pro ten žádný podobný patch není.
- M4n1k
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
QIP to umí také ... resp. umí to QIP Infium, QIP8030 si neporadí s Plug inem ...J4cker píše:No taky by mě zajímalo jak to funguje ?? Vím o jedné věci jak to využít, na mirandu AIM funguje patch, který po příchozí zprávě LED rozbliká a fakt to valí. Bohužel jsem spokojený uživatel qipu a pro ten žádný podobný patch není.
Stáhnout si ze stránek www.qip.ru QIP Infium, potom si stáhnout Plug In LEDS.dll to, co se stáhlo, rozbalit a nakopírovat do složky QIPu a potom už jen stačí v nastavení QIPa Infium kliknout na příslušný Plug a nakonfigurovat si ho podle vlatních potřeb.