Nejde zvuk v Power DVD 7

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
xman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nejde zvuk v Power DVD 7

Příspěvek od xman »

Mam taky problem ze pri prehravani dvdcka v power dvd 7 mi nejde zvuk, v media playeri classic zvuk ide, kedysi mi to aj na zaciatku vyhodilo chybu ze 3ivx kodeku vyprsala platnost alebo co, ako kodeky pouzivam ffdshow, os mam win xp pro sp2
radushak
Nováček
Nováček

Re: Nejde zvuk v Power DVD 7

Příspěvek od radushak »

xman píše:Mam taky problem ze pri prehravani dvdcka v power dvd 7 mi nejde zvuk, v media playeri classic zvuk ide, kedysi mi to aj na zaciatku vyhodilo chybu ze 3ivx kodeku vyprsala platnost alebo co, ako kodeky pouzivam ffdshow, os mam win xp pro sp2
Nejpr zkus zda se ti to deje i v jinem dvd prehravaci , treba AVS, Nebo vyzkousej VLC ten ma kodeky uz v sobe.
xman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xman »

v inom prehravaci ide samozrejme vsetko uplne normalne, robi to iba power dvd
Obrázek
MB: Asus P5ND2 SE Intel Pentium E2160@1,80GHz Apacer DDR2 1GB MSI GeForce NX8600GT T2D256E-HD-OC PCX CASE: ASUS TA9A1 Fortron 400W PFC ATX-400PNF
HDD: WDC WD400EB (40GB) ST3160812A (160GB) ST3160815A (160GB) DVDRW LG LCD LG Flatron L1917S OS: win xp sp2 eng
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

xman píše:v inom prehravaci ide samozrejme vsetko uplne normalne, robi to iba power dvd
Ono neni dobry tam mit x prehravaču, pak je v tom zmatek...hanraj to do GSspotu a uvidiš jak to je s kodeky...jinak nejakeprehravače maji svoje kodeky....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“