Mam v Pinnacle Studiu 10 vytvoreny MPEG2 subor. Ako ho potom napalim na DVD, aby sa po vlozeni DVD do prehravaca chovalo ako klasicky DVD film a nie ako datove DVD so suborom MPEG2? Dik za odpovede.
MPEG2 subor -> DVD
- PetoS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
MPEG2 subor -> DVD
Cau, v prvom rade by som chcel napisat ze som pouzil funkciu hladat ale nic som nenasiel.
Mam v Pinnacle Studiu 10 vytvoreny MPEG2 subor. Ako ho potom napalim na DVD, aby sa po vlozeni DVD do prehravaca chovalo ako klasicky DVD film a nie ako datove DVD so suborom MPEG2? Dik za odpovede.
- wallot
- Středně pokročilý

-
potrebujes DVD authoring software napriklad Ulead DVD factory, Adobe Encore a mnoha dalsi. dej si do googlu DVD Authoring a vyber si
Pinnacle ma taky nakej soft co to umi
7800X3D, 9070XT Nitro+, Custom Gamakay 75 TMR + Keychron V0 Ultra, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
- conky
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Pinnacle to umi rovnou ve studiu!:)wallot píše:potrebujes DVD authoring software napriklad Ulead DVD factory, Adobe Encore a mnoha dalsi. dej si do googlu DVD Authoring a vyber si
Normálne at dá export vytvorit disk DVD a je to ....muže si vybrat hodne prednastavenej formátu....
- PetoS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ano o tom viem ale ja potrebujem najprv vytvorit subor na kompe a az potom to vypalit na DVD.Dzin píše:Pinnacle to umi rovnou ve studiu!:)wallot píše:potrebujes DVD authoring software napriklad Ulead DVD factory, Adobe Encore a mnoha dalsi. dej si do googlu DVD Authoring a vyber si
Normálne at dá export vytvorit disk DVD a je to ....muže si vybrat hodne prednastavenej formátu....
- wallot
- Středně pokročilý

-
- PetoS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Jak to mysliš soubor na compe? Dyt si psal že mpeg už más ne?PetoS píše: Ano o tom viem ale ja potrebujem najprv vytvorit subor na kompe a az potom to vypalit na DVD.
Jinak to lze uložit v Pinnacle jako struktura DVD a nevypalovat...mužeš si stim delat co chcces a nepotrebuješ zbytečne externi softy...