Přechod z NOD32

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Přechod z NOD32

Příspěvek od X-diablo »

Již druhým rokem jsem šťastným uživatelem AV NOD32 zanedlouho mi vyprší licence, na internetu jsem objevil zvěsti o tom, že prý snad má být BitDefender v aktuální verzi lepší než NOD, myslíte si že se mi vyplatí přechod k tomuto AV pro domácí použití?
Obrázek
X-Diablo Inside™

AMD Athlon 3500+ (AM2), ASUS M2N-E nForce 570, A-Data 3GB RAM 667MHz, Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Seagate BCuda 7200.10 250GB SATAII
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

od kdy je BitDefender antivirak??? :?
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

myom píše:od kdy je BitDefender antivirak??? :?
to nevím přesně od kdy, ale pokud chceš tak se mrkni sem :wink:, abys viděl, že nekecám blbosti. Ale od toho jsem tu ten thread nezakládal. :roll:
Obrázek
X-Diablo Inside™

AMD Athlon 3500+ (AM2), ASUS M2N-E nForce 570, A-Data 3GB RAM 667MHz, Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Seagate BCuda 7200.10 250GB SATAII
RaslB
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaslB »

tu je odkaz s viacerými testmi:
http://www.av-comparatives.org/
daj si online results a tam su 2 druhy jeden je proaktívny test a druhy normálny pozri si 2 posledne a vyber antivir ktorý ty vyhovuje
:-D :roll:
myom
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od myom »

vsak ja to nemyslel ze placas blbosti, ale jenom me to zaujalo a chtel jsem vedet jestli to nekdo nevi.
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom :-P
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-diablo »

RaslB píše:tu je odkaz s viacerými testmi:
http://www.av-comparatives.org/
daj si online results a tam su 2 druhy jeden je proaktívny test a druhy normálny pozri si 2 posledne a vyber antivir ktorý ty vyhovuje
:-D :roll:
Tak dik, škoda jen že je tam jen test BitDefender 9.5, už je i verze 10, no ale vypadá to že se to asi nevyplatí když koukám na toho noda
Obrázek
X-Diablo Inside™

RaslB
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RaslB »

X-diablo píše: Tak dik, škoda jen že je tam jen test BitDefender 9.5, už je i verze 10, no ale vypadá to že se to asi nevyplatí když koukám na toho noda
no podla mna rozdiel vo vyhladavani nebude medzi týmito verziami takmer žiaden môžno tak rýchlosti takže stačí aj nod :wink:
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Přechod z NOD32

Příspěvek od Shit »

X-diablo píše:Již druhým rokem jsem šťastným uživatelem AV NOD32 zanedlouho mi vyprší licence, na internetu jsem objevil zvěsti o tom, že prý snad má být BitDefender v aktuální verzi lepší než NOD, myslíte si že se mi vyplatí přechod k tomuto AV pro domácí použití?
Z těchto dvou variant bych zůstal věrný NODu 32.
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“