Mám prosbičku - nevíte náhodou někdo, čím může být způsoben problém s MPEG2 - když přehrávám DVD, tak se mi v obrazu objevují červené tečky...
Mám Radeon 9800Pro a kodek od Cyberlinku - který bych nerad zaměňoval, protože mi ho nainstalovala DVB-T karta a ta se při mym štěstí tak sesype, že už jí znova nerozchodim.
Jinak mám čistou instalaci WinXP s SP2 a jedíné do jsem přidal je CodecPack(ale bez MPEG2 Codecu).
Zajímavé je, že v DivX to nedělá...
Díky za jakoukoli radu!!!
MPEG2 - červené tečky (R9800Pro)
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- LeeO
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
MPEG2 - červené tečky (R9800Pro)
CPU: P4 2,6GHz # RAM:512 DDR DualChannel # MB:Intel Corporation D865PERL # HDD: Seagate 120GB SATA ST3120026AS # VGA: Powercolor ATi Radeon 9800PRO 128MB # DVD: LG DVDRAM GSA-4163B # DVD: SONY DVD-ROM DDU1612 # MON: ADI 19" P950# Microsoft Wireless Optical Desktop Elite # MSI Btoes # O2 ADSL 4096/512mbps # NB: DELL Latitude D610
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: MPEG2 - červené tečky (R9800Pro)
Taky mám DVD kartu...LeeO píše:Mám prosbičku - nevíte náhodou někdo, čím může být způsoben problém s MPEG2 - když přehrávám DVD, tak se mi v obrazu objevují červené tečky...
Mám Radeon 9800Pro a kodek od Cyberlinku - který bych nerad zaměňoval, protože mi ho nainstalovala DVB-T karta a ta se při mym štěstí tak sesype, že už jí znova nerozchodim.
Jinak mám čistou instalaci WinXP s SP2 a jedíné do jsem přidal je CodecPack(ale bez MPEG2 Codecu).
Zajímavé je, že v DivX to nedělá...
Díky za jakoukoli radu!!!
nesype se kvuli Mpeg2 odeku, ci mas za sat kartu? dyt tam jsou volby přej jekej kodek má jet :)ale pokud tam mas nejakej přišernej kodecpak jako all in one nebo k-lite...tak to se ani nedivim...