Problém s klávesnicí u notebooku asus a6km
Moderátor: Don
- crooner
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Problém s klávesnicí u notebooku asus a6km
Nedavno jsem si koupil asus a6km q067. Co se tyce vydrze baterie uz jsem si zvykl. Ale resim jinej problem, v miste kde jsou umisteny klavesy F1 a ž F5 mam nadzvednutou klavesnici takže při stisknuti těchto tlačítek a blízkých jim se mi nepříjemně propadá klávesnice. Nevíte jak je tam ta klávesnice uchycená? Nechce se mi to dávat reklamovat. Ale asi budu muset:(.
- To[m]aS
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No ja som mal taky isty problem na ASUS F3F, lenze to bole v miestach nad DVD-ROM, najprv som otvoril notas a zakrutil skrutku kde sa mi zdalo ze to pomohlo, ale vyklalo sa to dalej, tak som vybral klavesnicu, u mna drzi hore pod ESC F1 a F11 su zapadky ktore ked odtlacis tak sa da klavesnica vybrat, lenze ako som zistil tak je to akasi vada alebo co ze ta klavesnica je kustik sirsia ako to miesto pre nu zato je tak dohora vyhnuta, tak v mojom pripade som nad tu zapadku natlacil kusom plastu z kablu a uz je to v pohode a ani to nevydno
To[m]aS Silent PC: AMD Sempron 2500+ cooled by Arctic Cooling Cooper Lite @7V, ASUS A7V880-DeLuxe, Blitz 512 MB DDR, GIGABYTE MAYA GeForce FX 5500 300/500@333/610 cooled by Primecooler napodobenina Zalmanu, Sound Blaster Audigy, LG DVD-RW Dual Layer 16x,Western Digital 80GB/8MB, IBM Hitachi 160 GB/8MB, PSU Frontier 350W Modded. Water Cooling in progress....