Nazdar,
Mam Gainward 6800 GS / 256 MB, 256 bit. Zakladne takty su 450/1200 pretaktoval som ju na 500/1500 ale vo windowse mi neako blbne. Ked otvorim neake okno tak cela obrazovka zcerna tak na 3 sekundy a potom nabehne aj s otvorenym oknom. Neviete ako by sa to dalo obist. Je to jadro
NV 42 a nedaju sa odomikat Pipelines. Na jadro som hodil stock chladic z AMD 3200+ (939). Bez zataze ma grafika 46 stupnov a pri zatazi max 56 stupnov. V hrach ide celkom v pohode sem tak sekne ale to fakt len raz za 2 tyzdne.
To je ona: http://shop.sme.sk/produkt/GAINWARD_781 ... 6MB_TD_AGP
Problem pri taktovani 6800 GS
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- oqix
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- RainMakeR
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
zkus zmenšit takty jadra a paměti,projed grafiku vprogramu 3d mark05
jo jako když třeba spustiš hru tak se ti uděla ta černa obrazovka na 3 sekundy apak se ti zobrazi? to je myslim vpoho to mi moje grafika taky děla.nemyslim si že toje nějakej problem.ale otazka jaky okno ty maš na mysli
jo jako když třeba spustiš hru tak se ti uděla ta černa obrazovka na 3 sekundy apak se ti zobrazi? to je myslim vpoho to mi moje grafika taky děla.nemyslim si že toje nějakej problem.ale otazka jaky okno ty maš na mysli
CPU AMD Phenom X4 9850 , RAM A-data 2x2 GB DDR2 , VGA Powercolor ATI HD4830 , MOBO Asus chipset 780G , HDD Samsung F1 640 Gb , WD2500KS , WD passport 250 Gb
- oqix
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Re: Problem pri taktovani 6800 GS
Řekl bych, že jsi to trochu přehnalů buď s taktem jádra a nebo pamětí. Taktovat se má tak, aby se nic nesekalo ani 2x týdně.oqix píše:V hrach ide celkom v pohode sem tak sekne ale to fakt len raz za 2 tyzdne.
Podtaktuj jí a snaž se najít frekvence kdy už to je ok.
Goldnoob team proud member!
- oqix
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: