Editor BIOSu

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
sket
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Editor BIOSu

Příspěvek od sket »

stahl jsem si X-Bios editor, zmenil vse tak jak jsem potreboval, ale ted nemuzu prijit na to jak to mam ulozit tak aby to fungovalo. dokazu to ulozit normalne na disk ale ja to poterbuju "preflashnout" na grafiku. mate stim nejake zkusenosti?? popripade ktery program biste mi doporucili??

//Edit by HADES: přesunuto ze sekce nVidia grafické karty
Gigabyte EP35-DS4, C2D E8400 400FSB 3.6ghz, 2x1024MB 800MHz Geil CL4, Asus GTX260, 2x F1 640Gb Samsung, NEXUS 500W, Zalman Reserator 1 + Laing DDC 12V DDC-1 Plus (vodnik) chladi CPU a GPU,
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

Gdyz to flashujes z woken tak si pustis program na flashovani vyberes soubor s biosem nebo zi muzes udelat bootovaci sketu o dosu a pak staci napsat meno programu na preflasovani a meno souboru a vono se to pusti :)
uplne easy
mozna se te to zepta na neco takyho jako jestly vopravdu a treba ze to pak nemusi chodit a tak ale vecinou to chodi
ale stalo se mi ze sem tam musel nahravat jinej bez vobrazu na to je dobra ta dosovska sketa
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
sket
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sket »

fajn. nevis o nejakym programu na flasovani?? ten program na t upravu to neumi. takze pokud jsem to spravne pochopil tak si programem na upravu biosu upravim bios, ulozim na disk a nejakym porgramem na flash to tam nahraju?? mam XP takze dos asi ne
Gigabyte EP35-DS4, C2D E8400 400FSB 3.6ghz, 2x1024MB 800MHz Geil CL4, Asus GTX260, 2x F1 640Gb Samsung, NEXUS 500W, Zalman Reserator 1 + Laing DDC 12V DDC-1 Plus (vodnik) chladi CPU a GPU,
S/pdif > Marantz Sr5002 > B&W CDM1, B&W 683, Panasonic TH-42PZ80EA
Dr Meduza
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Dr Meduza »

sorry trochu zpozdena vodpoved
Ja pouzivam nvflash ten je dosovskej ale asi tam bude i woknova verze koukni se na stranky vyrobce negde to tem urcite je a nebo naji altavistou nvflash.exe a na tach strankach bude hafo utilit
Máte-li zájem o levnou laserovou operaci očí, přiložte bulvy k obrazovce
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

kde by sa dal taky soft najst hcel by som si prefleshnut grafiku mam hercula non pro 9800 a chcel by som tam dat pro bios neviete ci to bude vobec fachcit a kebyze nie tak da sa to vratit spet alebo mam smolu :roll:
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“