zmena multiplikatora

Vše o procesorech Advanced Micro Devices.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

Odpovědět
johny128
Začátečník
Začátečník

zmena multiplikatora

Příspěvek od johny128 »

nazdar,prosim vas chcel by som si zmenit nasobic a potrebujem aby mi niekto potvrdil(alebo vyvratil) moje myslienkove pochody:
Postupoval by som podla navodu na http://www.ocinside.de/go_e.html?/html/ ... inmod.html

Moja predstava je ze nasobic by som dal na 12x a potom uz v biose by som zmenil FSB na 150.Momentalne mi 151 ide v pohode,takze pamete nebudu namietat.
Takze zacal by som tak ze v biose by som nastavil Auto Vcore a nasobic tiez Auto.Potom to vypnem :) ,dam dole chladic.... no proste vyberem procak.Spojim piny na spodnej strane procaka podla toho co sa mi vyprodukuje na tej stranke.Spajat sa to bude dat cim?Na tej stranke spominali kable z hdd alebo floppy.Takze rozstikam nejaky kabel od hdd-cka a tym vnutro(uz tie zlate kable) raz obmotam tie pary pinov.Dam procak naspet,dam chladic....No,zapnem pc a ked nabehne,hura,ked nie,staci ak dam dole tie dratiky a malo by to nabehnut, nie?Nemozem tym znicit ten procak ked to dam zle?No,dufajme ze to nabehne a potom Vcore nastavim na 1.8V a FSB na 150.Dostanem 1800 MHz,co odpoveda 2200+.Este jedna otazocka,ked nechcem menit napetie na procaku,ale potom az v biose,tak netreba nic nikde s mostikmi,vsak?Staci dole tie piny a voltaz budem menit v biose.
Tak,co myslite,pojde to takto?
A este jedna otazocka :oops: ,tu voltaz,nemam ju zmenit v biose uz pred tou zmenou na 1.8? Lebo co ak bude 1.75 malo na 12x a preto mi to nenabehne?
Dakujem za kazdy odpoved
Odpovědět

Zpět na „Procesory AMD“