nazdar,prosim vas chcel by som si zmenit nasobic a potrebujem aby mi niekto potvrdil(alebo vyvratil) moje myslienkove pochody:
Postupoval by som podla navodu na
http://www.ocinside.de/go_e.html?/html/ ... inmod.html
Moja predstava je ze nasobic by som dal na 12x a potom uz v biose by som zmenil FSB na 150.Momentalne mi 151 ide v pohode,takze pamete nebudu namietat.
Takze zacal by som tak ze v biose by som nastavil Auto Vcore a nasobic tiez Auto.Potom to vypnem

,dam dole chladic.... no proste vyberem procak.Spojim piny na spodnej strane procaka podla toho co sa mi vyprodukuje na tej stranke.Spajat sa to bude dat cim?Na tej stranke spominali kable z hdd alebo floppy.Takze rozstikam nejaky kabel od hdd-cka a tym vnutro(uz tie zlate kable) raz obmotam tie pary pinov.Dam procak naspet,dam chladic....No,zapnem pc a ked nabehne,hura,ked nie,staci ak dam dole tie dratiky a malo by to nabehnut, nie?Nemozem tym znicit ten procak ked to dam zle?No,dufajme ze to nabehne a potom Vcore nastavim na 1.8V a FSB na 150.Dostanem 1800 MHz,co odpoveda 2200+.Este jedna otazocka,ked nechcem menit napetie na procaku,ale potom az v biose,tak netreba nic nikde s mostikmi,vsak?Staci dole tie piny a voltaz budem menit v biose.
Tak,co myslite,pojde to takto?
A este jedna otazocka

,tu voltaz,nemam ju zmenit v biose uz pred tou zmenou na 1.8? Lebo co ak bude 1.75 malo na 12x a preto mi to nenabehne?
Dakujem za kazdy odpoved