používám BS player verzi Pro 2.00.937 (na novější mi bohužel vypršela už licence), kodeky CCCP (neboli ffdshow) a titulky jako by neexistovali, externí nejsou problém
např v VLC mi titulky běžej v pohodě ale video se zase seká + mi přijde ten přehrávač takovej neohrabanej, dělá to jen při přehrávání h.264
chyba v BS? nebo v kodekách?
díky
Problém s titulky v BS při přehrávání H.264
- Vivec
- Středně pokročilý

- jessie.james
- Začátečník

Pro prehravani je idealni kombinace Matroska (Haali) Splitter + FFDShow + Matroska Pack 1.1.2 Lite (nutne pro zobrazovani titulku, ktere v Matroska kontejneru narozdil od AVI uz nejsou v oddelenem souboru, ale naopak uvnitr .MKV) naprosto nejlepsi reseni.
MPack obsahuje hackovany VobSub (DVobSub aka VSFilter) upraveny pro spolupraci s Haali spliterem. Normalni VobSub neumi pracovat s embeded fonty.
Pozor, BSPlayer Pro neumi zobrazovat titulky z Matrosky do Overlay vrstvy, pouze do letterboxu pod ni!!! ZoomPlayer nechce pro zmenu zobrazovat titulky z MKV vubec. Nejlepe je na tom microsofti WMPlayer 10, ten louska titule z matrosky vcetne embeded fontu jedna basen.
MPack obsahuje hackovany VobSub (DVobSub aka VSFilter) upraveny pro spolupraci s Haali spliterem. Normalni VobSub neumi pracovat s embeded fonty.
Pozor, BSPlayer Pro neumi zobrazovat titulky z Matrosky do Overlay vrstvy, pouze do letterboxu pod ni!!! ZoomPlayer nechce pro zmenu zobrazovat titulky z MKV vubec. Nejlepe je na tom microsofti WMPlayer 10, ten louska titule z matrosky vcetne embeded fontu jedna basen.
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Doporučujem používať mplayer www.mplayerhq.hu ten používa väčšinou svoje vstavané kodeky takže s ním nie sú problémy, port pre windows už má grafické rozhranie takže sa to už nemusí spúšťať z commad lajny.

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
- Vivec
- Středně pokročilý

všechno tohle jsem měl, v nejnovější verzi v CCCP packujessie.james píše:Pro prehravani je idealni kombinace Matroska (Haali) Splitter + FFDShow + Matroska Pack 1.1.2 Lite (nutne pro zobrazovani titulku, ktere v Matroska kontejneru narozdil od AVI uz nejsou v oddelenem souboru, ale naopak uvnitr .MKV) naprosto nejlepsi reseni.
Tak tohle nechápu, neosvětlil bys mi to nějak? díkyPozor, BSPlayer Pro neumi zobrazovat titulky z Matrosky do Overlay vrstvy, pouze do letterboxu pod ni!!!
No mě v zoom playeru jdou titulky z mkv v pohodě, nakonec ho používám na přehrávání videa který nefachá v BS a poměrně zpokojenost, jen má debilní ovládání ale dá se přenastavitZoomPlayer nechce pro zmenu zobrazovat titulky z MKV vubec.
- jessie.james
- Začátečník

Nedavno vysel Matrix v H.264 formatu. V BSPlayeru to prehravalo titulky tak, ze se zobrazovaly v pruhu pod filmem. Na tom by nebylo nic zvlastniho, jenze se zobrazovaly jen dlouhe titulky a to jeste jen jejich druhy radek. Zobrazily se proste titulky, ktere byly tak dlouhe, ze byly pres celou siri monitoru a musely se zalomit na druhy radek. Kdyz jsi ale v jinem prehravaci zvolil Overlay Subtitles (tedy titulky, ktere jsou vlozeny primo do obrazu filmu a ne do nejakeho predem vyhrazeneho mista - letterbox), tak se zobrazovaly naprosto korektne.Gr8 Vivec píše:Tak tohle nechápu, neosvětlil bys mi to nějak? díkyjessie.james píše:Pozor, BSPlayer Pro neumi zobrazovat titulky z Matrosky do Overlay vrstvy, pouze do letterboxu pod ni!!!