Problém se škubáním GF 6600GE
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Gumidek
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Problém se škubáním GF 6600GE
Nemáte někdo zkšenost s touto nebo jinými kartami, které při některých hrách a 3d benchmarcích ukazují FPS dejme tomu 40 a přitom se obraz škubne asi tak po každé čtvrtině sekundy. Zkoušel jsem jiné drivery, jiné takty pamětí i jádra a nic. Prosím HELP!!
- fat4l
- Mírně pokročilý

no a nemoze byt system brzdeny inou castou tvojho HW...napriklad ramkou....a to moze mat spojitost zo swapovanim na disk.....mozno ze to je to skubanie...
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
- Gumidek
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
jo a je to hlavne poznat v 3dMarku2003 v TrollsLayr a v MotherNature. Jelikož moje deska podporuje FSB 400(používám) jen jako testovaci frekv. a standartni ma 333.Myslel jsem ze je to treba tim. No neni, RAMky se zdaj byt v poradku. disk defragovany.......snad že by něco špatně s paměťmi na grafice??? nevim
EDIT
Už jsem nato konečně přišel.
Taková základní věc jako teplota GPU jádra a já nato zapoměl. Jo je to ono. Pokaď teplota jadra nepresahne 65C taxe nic nedeje..vse OK. Takze mne ceka nejakyto chlazeníčko. Asi koupim malou lednici a strčím kompl dovnitř 
//edit Thellwin - sloučen dvojpost
EDIT
Už jsem nato konečně přišel.
//edit Thellwin - sloučen dvojpost