zabezpecenie firmy kamerami..

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Tubli
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

zabezpecenie firmy kamerami..

Příspěvek od Tubli »

Jedna sa o umiestnenie 5-6 kamier v objekte firmy.. Nemam s tym skusenosti a firmy zaoberajuce sa niecim podobnym chcu vela penazi a mne sa nechce verit, ze sa to neda spravit lacnejsie.. potreboval by som poradit ake kamery a ako ich vsetky spojazdnit cez nejaky software aby sa dalo kontrolovat cez jeden pc vsetko.. za skore navrhy dakujem..
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: zabezpecenie firmy kamerami..

Příspěvek od Stano K. »

Tubli píše:Jedna sa o umiestnenie 5-6 kamier v objekte firmy.. Nemam s tym skusenosti a firmy zaoberajuce sa niecim podobnym chcu vela penazi a mne sa nechce verit, ze sa to neda spravit lacnejsie.. potreboval by som poradit ake kamery a ako ich vsetky spojazdnit cez nejaky software aby sa dalo kontrolovat cez jeden pc vsetko.. za skore navrhy dakujem..
Pracoval som u 2 firmach ktore montovali EZS a podobne
Ak mas zaujem tak ti mozem odporucit firmu,
alebo potom aj viac ale iba po SZ!!!
Tubli
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tubli »

najradsej by som to spravil sam.. len by som potreboval nejake doporucenie na kamery a na software..
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Tubli píše:najradsej by som to spravil sam.. len by som potreboval nejake doporucenie na kamery a na software..
no ja poznam GEOVISION su to pridavne karty do PC dodavane aj SW
ale ja by som radsej kupoval niake DVRko (digitalny zaznamik na HDD-vysia kvalita,super moznosti, vysoka kompresia videa)
Tubli
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tubli »

velmi by mi pomohol nejaky link priamo na nejakeho predajcu... :D
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“