Více reproduktorů na 1 výstupu

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Jakub24
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jakub24 »

Dobrý den, mám takový technický dotaz k více reproduktorům na jednom výstupu ze zvukovky. Mám obyčejnou dvoukanálovou zvukovku, ale od prátel sem dostal šestikanálový systém k pc. Nechtělo se mi kupovat novou zvukovou kartu, tak sem si pořídil dva rozvdojovače a přez ně připojil všechny 3 jacky do jednoho výstupu. Nevíte někdo jestli to nemůže nějak poškodit tu zvukovku? Předem díky za odpovědi
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

No, zvukovce by to nic udělat nemělo. Spíš budeš mít problém se zkresleným zvukem a vypadávajícími kanály -> tohle se mi stávalo i jen, když jsem připojil normální jack rozdvojku.
Radši si kup nějakou Audigy SE. Na hry a filmy budeš mít určitě lepší prostorový zvuk a na hudbu je lepší 2.0, nebo 2.1 sestava.
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

taky si myslim že i přesto že se ti nechce bych to řešil zvukovkou.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
Jakub24
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jakub24 »

No a to je ten problém, věnuju se tvorbě hudby tak sem si koupil HDSP 9632, a nemůžu si dovolit koupit jinou zvukovku. Jinak ten zvuk mi příde naprosto stejnej jako bez tý redukce, žádnýho defektu sem si nevšimnul, to bych si určitě nechal mý starý dvoukanálový repráky. Šlo mi jenom o to jestli na tu zvukovku nemůže bejt třeba moc vysoká impedance, nebo tak něco. Takže myslíte že to tomu nic nemůže udělat?
F1l1p
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od F1l1p »

No, teď jsi mě trochu pobavil.... hned ta tvá první věta: "Mám obyčejnou 2 kanálovou zvukovku", v posledním příspěvku jsi napsal zvukovku, která stojí 18k, což určitě není obyčejná dvoukanálová zvukovka...
Jinak by to té zvukovce nemělo nic moc dělat, ale nejsem si jistý, jestli ten výstup není dělaný na sluchátka.
Jakub24
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jakub24 »

Jasně to se omlouvám, myslel sem obyčejná v tom smyslu že má jenom 2 kanály. nn je normálně na repro, na sluchátka je tam zvláštní výstup. Jinak 18 stála ze začátku, já jí kupoval za 15 a půl.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“