pr. Poustim si dvd a jadra jedou obe na 15%. pri tom jsem myslel, ze by melo jet jen 1 jadro, a kdyz nebude stihat zapoji se dalsi?
tak jestli je to .... tak odpuste

a proc cekat kdyz uz jsou ted,h4__ píše:pockat na visty

A sak si navstav v spravcovi afinitu ( po cesky tusim ze sprazenie alebo tak nejak).Rucne sa to pekne da ....kupca píše:Chci se zeptat, jestli tento patch je vhodny, pro intel D8xx? Dneska se tak divam do spravce uloh, a casto jsou vyuzivana dve jadra, misto jednoho..
pr. Poustim si dvd a jadra jedou obe na 15%. pri tom jsem myslel, ze by melo jet jen 1 jadro, a kdyz nebude stihat zapoji se dalsi?![]()
tak jestli je to .... tak odpuste

myslis ten 50MB soubor, jsem ho stahl a v nem je tento soubor WindowsXP-KB896256-v3-x86, akorat, ze je tam asi pro 25 jazykovych verzi, kvuli toho to ma 50mb, tak jsem pro cesky system to hodil na edisk, mozna se to bude nekomu hodit.Wiruz píše:no jelikoz jsem ho nasel na strankach intelu ke stazeni, tak ho zkusim a uvidim co to udela

tak treba tadyMaddogg píše:Moh by sem někdo hodit odkaz , ja to na strankach Intelu nemužu najit , a ten eDisk mi nějak nejde.

to se mi nezda, abys po nejakem updatu od MS jsi musel jeste hackovat registrykupca píše:ted jsem ten edisk zkousel a normalne to jde, tak nevim.. Jinak jsem zjistil, ze by se melo jeste neco upravovat v registrech?

mna by to pri M$ vobec neprekvapilo..Wiruz píše: to se mi nezda, abys po nejakem updatu od MS jsi musel jeste hackovat registry

Hmm.. tak jsem kouknul k Mrkvochvostum na http://support.microsoft.com/kb/896256/cs a vypadá to, že ten patch by byl vhodný pro jakékoliv dvoujádro a úpravy registrů sou tam taky, ovšem zdá se, že ty sou jen pro vylepšení spotřeby. Jen z toho nechápu, esli se tou úpravou registrů dostane systém ještě dál nebo se to všechno zase vypne ...? Je to tam popsaný teda echt srozumitelněWiruz píše:to se mi nezda, abys po nejakem updatu od MS jsi musel jeste hackovat registrykupca píše:ted jsem ten edisk zkousel a normalne to jde, tak nevim.. Jinak jsem zjistil, ze by se melo jeste neco upravovat v registrech?

no prijde mi to stejne, nemel jsem problem predtim a nemam ani ted, ale tak neco to fixuje a kazda optimalizace pro dvoujadro se hodi ne?Tom KQT píše:No a co jsi teda zjistil?Wiruz píše:no jelikoz jsem ho nasel na strankach intelu ke stazeni, tak ho zkusim a uvidim co to udela