Stratos píše:bili tecky znaci ze jadro uz vic nepude skus tam dat lepsi chladic ja mam arctic vga silencer a pohoda je ohodne lepsi nez ten orig.
oki, takže nanesení nové špičkové teplovodivé pasty asi pomůže
Tady vkládám info, které jsem dostal od OBRa (znovu díky

) a zajímá mě co si o tom myslíte ostatní:
Vertikalni synchronizace nastavuje PEVNE pocet snimku za vterinu podle rozliseni a frekvence monitoru!!! U nejakych her(Vietcong) jsem musel mit synchronizaci ON a zase u nekterych(Halo) jsem ji musel dat naopak OFF aby to jelo plynule,ale jsou hry ktere bez zapnuti synchronizace nejedou vubec(Colin McRae 3).Pro plynuly chod novych her na Radeonu 9800 potrebujes nasledujici veci:
CPU: Minimum 2.0GHz Pentium nebo ekvivalent AthlonXP(2100+,2200+)
MEM: 512 RAM DDR 333 minimalne.
Rychly disk na swapovani pro WinXP.
A nastaveni karty: v zalozce 3D v ovladacich dej vse do prostredka.(Vyvazeny vykon) u jinych nastaveni obcas nejake hry blbnou a nebo je hnusna grafika.Individualne pak muzes nastavit vyhlazovani.Zkus zapnou Vertical synchro nejdrive na ON a pak OFF uvidis co to udela.Jinak samozrejmosti je Fastwrites ON a AGP 8x,v BIOsu nastav 128MB RAM Aperture size.POkud mas 128MB kartu a 64 pokud mas 256MB kartu.
Velmi doporucuji nejdrive nainstalovat uplne cistou instalaci WinXP a HLAVNE service pack 1a.!!!!!!!Potom nejnovejsi Catalyst(doporucuji ten od vyrobce karty,treba ja mam Hercules tak pouzivam JEDINE Hercules Catalysty,sice jsou tam teprve 4.1 ale 100xlepsi nez ty univerzalni 4.3!!!!!!!!!!!!!!.A pokud tohle vsechno udelas a splnujes pozadavky TAK TO MUSI JET absolutne dokonale.
A teď mé otázky či připomínky:
1, Tzn. CPU mám nedostatečné??
2, 7200 rpm by mělo stačit...!!??
3, Jaký je rozdíl mezi SP1 a SP1a.. co řeší to áčko... btw. všiml jsem si že XP jsou 3DMARKU01 minimálně o 200 bodů pomalejší.
4, Nepoužívat obecné Catalysty respektive Omegy? Proč?
čekám na reakce
btw. tento thread začíná dostávat sluškou informační hodnotu