Space impact

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
hannibal92
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Space impact

Příspěvek od hannibal92 »

Tohle je muj druhej modding neni to nic moc ted zrovna pracuju na predku a jeste to mozna budu prestrikavat.
Obrázek
Obrázek
Ted uz tam nemam dole ty pruduchy ten neon protoze se rozbil budu upovat UV diody a neni tam na bocnici ten desnej trychtyr ale nemam fotak. Ted zrovna predelavam ten desnej predek
Naposledy upravil(a) hannibal92 dne ned 19. lis 2006, 22:45, celkem upraveno 2 x.
Hanni
maart
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Space impact

Příspěvek od maart »

hannibal92 píše:.... neni to nic moc
ja tu ale nevidim vubec nic :lol:

edit// no tak jo ale neni tam skoro zadna uprava

co co to tam mas za obrazky na te prave bocnici ?
yupee
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od yupee »

maart píše:
hannibal92 píše:.... neni to nic moc
ja tu ale nevidim vubec nic :lol:

edit// no tak jo ale neni tam skoro zadna uprava

co co to tam mas za obrazky na te prave bocnici ?
Já taky nejdřív psal že tu nic nemá ale pak zázračně naskočilo foto a fuj, no nejspíš si s fotkama ještě hraje někde na hostingu :twisted:
PC1:Intel Celeron D 2,8GHz ;Kingston 1024MB 533MHz CL4 DDR2 ; HIS X1600Pro Turbo DDR3 128MB ; 160GB Seagate SATA2 ; M-Audio Revolution 5.1 ; Gigabyte GA-8I945GZME-RH
PC2:Intel Celeron 2,4GHz ; 256MB 333MHz DDR ; Canyon nVidia GeForce MX400 64MB ; 80GB WD PATA ; Asus P4S8X-X
---> --- <---
hannibal92
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

No sem tu novej takze sem nemohl prijit na to jak se davaj obrazky a ted nemuzu prijit na to kam se davaj prispevky :-D . NA ty pravy bocnici jsou jen asi 4 planety ale budou tam hory voda planety ..........
Hanni
xOsiriSx
Nováček
Nováček

...

Příspěvek od xOsiriSx »

No nevím, mě to připadá takové, ehm, zmatené... Ty bílé ďubky mají být asi hvězdy, že? Bohužel to vypadá jako nějaká zrnka písku přichycená na laku.... Neuraz se, ale mě to přijde jako ne moc dobře polepená a špinavá sériová bedny :(
hannibal92
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: ...

xOsiriSx píše:No nevím, mě to připadá takové, ehm, zmatené... Ty bílé ďubky mají být asi hvězdy, že? Bohužel to vypadá jako nějaká zrnka písku přichycená na laku.... Neuraz se, ale mě to přijde jako ne moc dobře polepená a špinavá sériová bedny :(
No ja vim proto to budu prestrikavat a uz sem zacal ze predkem uplne ho predelam. az to budu mit cim vyfotit tak sem pridam fotky
Hanni
hannibal92
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Takhle bude vypadat ten predek Obrázek
JE to zatim jen nacrt To fiolove jsou tri UV diody a ten napis bude UV refleksni Dole v pravo jsou diody na HDD a zaplej pc a v levo je zap. pc a reset
Hanni
dave.5
Nováček
Nováček

Příspěvek od dave.5 »

mno, nic proti, ale chtelo by to trosku nejakej napad.. tohle mi prijde jen jako slaby casemodding... btw nekde jsem cetl, ze ty UV diody stejne jsou na prd... porad to tak neosviti aby to melo nejaky efekt..
Taky si myslim ze by tam ty diody chteli nekam zakomponovat....takhle mi to tak prijde docela doost divny,....
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

trochu OT: tu bočnici jsi maloval sám? to je ta metoda papír a poklice? :)
hannibal92
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

SNowie píše:trochu OT: tu bočnici jsi maloval sám? to je ta metoda papír a poklice? :)
JJ papir a poklice. :D :-D
UZ sem to vymyslel trochu jinak ta striska tam nebude
Hanni
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

dave.5 píše:mno, nic proti, ale chtelo by to trosku nejakej napad.. tohle mi prijde jen jako slaby casemodding... btw nekde jsem cetl, ze ty UV diody stejne jsou na prd... porad to tak neosviti aby to melo nejaky efekt..
Taky si myslim ze by tam ty diody chteli nekam zakomponovat....takhle mi to tak prijde docela doost divny,....
Souhlasim s davem, hlavne s tim napadem :-D
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist.:D A.Enstein
Ntb: Asus EEE 1201n
xOsiriSx
Nováček
Nováček

.

Příspěvek od xOsiriSx »

Noo chtelo by to, aby to sedělo s názvem... Co takhle například to sladit všechno do kulata (myslim ve stylu planet). Taky by se k tomu hodila oranžová a červená barva... Jen fantazii :wink:
Omyl, řekl ježek a slezl z kartáče...
hannibal92
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: .

xOsiriSx píše:Noo chtelo by to, aby to sedělo s názvem... Co takhle například to sladit všechno do kulata (myslim ve stylu planet). Taky by se k tomu hodila oranžová a červená barva... Jen fantazii :wink:
Jak do kulata?? jako mit kulatej case?
Hanni
xOsiriSx
Nováček
Nováček

...

Příspěvek od xOsiriSx »

Noo to záleží na tvejch schopnostech... Ucite by to bylo zajimave, ale nemyslel jsem to tak... Bylo míněno jako zaoblit hrany, nevím, jak by to vypadalo třeba s tvarem, jako měla kdysi Nokie 6600 (takova baculka). Ale zaždopádně pokud nad tím budeš přemejšlet, tak tě něco napadne 8-)
Omyl, řekl ježek a slezl z kartáče...
hannibal92
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: ...

xOsiriSx píše:Noo to záleží na tvejch schopnostech... Ucite by to bylo zajimave, ale nemyslel jsem to tak... Bylo míněno jako zaoblit hrany, nevím, jak by to vypadalo třeba s tvarem, jako měla kdysi Nokie 6600 (takova baculka). Ale zaždopádně pokud nad tím budeš přemejšlet, tak tě něco napadne 8-)
ZA pokus to stoji zejtra ve skole o fyziku se zamyslim :wink:
Hanni
Odpovědět

Zpět na „Projekty“