Ted uz tam nemam dole ty pruduchy ten neon protoze se rozbil budu upovat UV diody a neni tam na bocnici ten desnej trychtyr ale nemam fotak. Ted zrovna predelavam ten desnej predek
Moderátor: L4mka
ja tu ale nevidim vubec nichannibal92 píše:.... neni to nic moc
Já taky nejdřív psal že tu nic nemá ale pak zázračně naskočilo foto a fuj, no nejspíš si s fotkama ještě hraje někde na hostingumaart píše:ja tu ale nevidim vubec nichannibal92 píše:.... neni to nic moc
edit// no tak jo ale neni tam skoro zadna uprava
co co to tam mas za obrazky na te prave bocnici ?
No ja vim proto to budu prestrikavat a uz sem zacal ze predkem uplne ho predelam. az to budu mit cim vyfotit tak sem pridam fotkyxOsiriSx píše:No nevím, mě to připadá takové, ehm, zmatené... Ty bílé ďubky mají být asi hvězdy, že? Bohužel to vypadá jako nějaká zrnka písku přichycená na laku.... Neuraz se, ale mě to přijde jako ne moc dobře polepená a špinavá sériová bedny
Souhlasim s davem, hlavne s tim napademdave.5 píše:mno, nic proti, ale chtelo by to trosku nejakej napad.. tohle mi prijde jen jako slaby casemodding... btw nekde jsem cetl, ze ty UV diody stejne jsou na prd... porad to tak neosviti aby to melo nejaky efekt..
Taky si myslim ze by tam ty diody chteli nekam zakomponovat....takhle mi to tak prijde docela doost divny,....
Jak do kulata?? jako mit kulatej case?xOsiriSx píše:Noo chtelo by to, aby to sedělo s názvem... Co takhle například to sladit všechno do kulata (myslim ve stylu planet). Taky by se k tomu hodila oranžová a červená barva... Jen fantazii
ZA pokus to stoji zejtra ve skole o fyziku se zamyslimxOsiriSx píše:Noo to záleží na tvejch schopnostech... Ucite by to bylo zajimave, ale nemyslel jsem to tak... Bylo míněno jako zaoblit hrany, nevím, jak by to vypadalo třeba s tvarem, jako měla kdysi Nokie 6600 (takova baculka). Ale zaždopádně pokud nad tím budeš přemejšlet, tak tě něco napadne