Projekt: Nick name s trochou dočinění Battla

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
msd
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Projekt: Nick name s trochou dočinění Battla

Příspěvek od msd »

Dobry den!
Jelikoz su uplny novic, neberte prosim muj vymysl vazne.
Pokousim se jen o lehke zkrasleni me stare bedynky a zkraceni casu...
----------------------------------------------------------------------------------
Neco:
Nez-li jsem zacal premyslet o uprave me bedynky nemel jsem potuchy o teto diskuzy.
Inspiraci jsem cerpal ze zahranicnich stranek. Ale jelikoz ja su original rozhodl jsem se do bocnice vyriznou muj nick, ktery bude posazeny do provrtane klasicke 2. (dvojky) Battlefieldu.

----------------------------------------------------------------------------------

A nyni jak dale:

Základ:
Obrázek

Začátek:

Jak na to
Obrázek

Už to skorem bude (byla to fuška)
Obrázek

Nástřik a provrtání 2. (dvojky) -23.11.-
Obrázek

Dále se musím rozhodnout co a jak. Nevim zdali usadit ventylátor do plexi nebo ho zasadit do neprůhledného šuplíku...
-25.11.-
Obrázek

Skoro hotovka bočnice: -8.1.-
Obrázek

A pro ty, kteří chtěli barevný: :-D
Obrázek
Naposledy upravil(a) msd dne pon 15. led 2007, 14:01, celkem upraveno 9 x.
www.gastrodeli.cz/losers
maximálně-minimálně
--------------------------------
...vidim to černo-bíle...
!Vlastník kartičky levé půlky zeleného Roomstera (soutěž Bohemia chips)!
dave.5
Nováček
Nováček

Příspěvek od dave.5 »

mno.. tak myslim ze tohle tema nesplnuje vubec nic, co se tedy tyce toho co ma byt v topicu uvedeno... ani neni to co mas v planu (krom napisu).... takze to bud zmen, nebo to vidim na lock :)
svetma
Začátečník
Začátečník
Bydliště: Zlín, Lhotka (taková prdel světa my GPS 49°13'48.6"N,17°35'17.51"E)

Příspěvek od svetma »

k čemu používals motorovou pilu??? :? :?
žeru krávy chráním jetel :P
msd
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od msd »

dave.5 píše:mno.. tak myslim ze tohle tema nesplnuje vubec nic, co se tedy tyce toho co ma byt v topicu uvedeno... ani neni to co mas v planu (krom napisu).... takze to bud zmen, nebo to vidim na lock :)
A vy jste kdo? No myslim ze hned na zacatku zduraznuji ze jsem tu novic.
Maj zde byt foto a ty tady jsou. Jestlize tu ma byt cely case tak promin- dodam!
Jinac nevim co bych mel mit v planu...To co v planu mam teprve prijde... o dalsich mojich nedostatcich me tedy podrobneji informuj (budu rad).
P.S. - chtel jsem to pojat trochu netradicne (pokud je to ale proti pravidlum predem se omlouvam ) (jsem uz takovy/jiny/) :wink:
www.gastrodeli.cz/losers
maximálně-minimálně
msd
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od msd »

svetma píše:k čemu používals motorovou pilu??? :? :?
Cim jinym bych dokazal vyrezat ty diry? Jsem v tomto oboru novy a ja potrebuji vse co je zapotreby abych dosahl vysledku :?
www.gastrodeli.cz/losers
maximálně-minimálně
dave.5
Nováček
Nováček

Příspěvek od dave.5 »

Jo to vim ze jsi novacek, mno ale tak myslim si, ze nez zacnes neco delat, tak je docela dobry si to promyslet (aspon nejaco vic nez napis do bocnice), nebo sem napsat aspon jakou inspiraci jsi proto pouzil, nebo tak neco... takhle je to takove divne....

ot: jestli jsi to rezal motorovkou, tak to jsi borec :wink:
msd
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od msd »

dave.5 píše:Jo to vim ze jsi novacek, mno ale tak myslim si, ze nez zacnes neco delat, tak je docela dobry si to promyslet (aspon nejaco vic nez napis do bocnice), nebo sem napsat aspon jakou inspiraci jsi proto pouzil, nebo tak neco... takhle je to takove divne....

ot: jestli jsi to rezal motorovkou, tak to jsi borec :wink:
Chces popis?:
Case bude nove nastrikan modrou, bocnice ma vyrez meho nicku s provrtanou dvojkou ktera bude rude cervena. Diry budou prekryty plexi. Vnitrek bude uroben tak aby ventiloval coz znamena ze budou 2x vetraky (jeden pro vstup vzduchu druhy pro vystup) oba s modrymi diodami. Vnitrek bude podsvicen slabsi jenmejsi modrou trubici. (Az uvidis jak zari dvojka po provrtani tak si...) Kabelaz nebude jak jiz byva zvykem (jak bych to nazval) stupidne ruzne sesnerovana a skryta.Bude hezky videt tak jak ji vynalezce sam stvoril!!! Ze predu bude bud plexi s vetrakem pro nasavani vzduchu nebo bude primo v nakym supleru.Tam budu musit jeste vymyslit mrizku. Ta bude bud to z plexi s 2. (dvojkou) Battla nebo bude klasicky kovova.Vyroba mrizky bude doufejme po domacku. Dale premyslim o okne ze shora bedynky (jeste nevim) s vybrousenou 2. (dvojkou) na plexi.
Doufam ze ted uz budes spokojen. To co jsem ti napsal melo postupne prichazet novymi fotografiemi jak je doporuceno adminem. Tudiz ted muzes cekat jen na foto a vysledek
P.S. - jak sem rikal jen takovy lehky zacatecky nesmyslny modding!!!
Proc Battl 2.(dvojka)? Jelikoz mam Battla rad ale nejsem zase takovy fanatik abych z bedynky delal "radio".....
ot: motorovkou to slo spatne tak jsem volil "sukacku"....

S pozdravem: msd :?
www.gastrodeli.cz/losers
maximálně-minimálně
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Ja myslim ze ta fotka s tou motorovkou a dalsima vecma ma byt tak trochu umelecka... :oops: :lol:
msd
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od msd »

X-Spidy-X píše:Ja myslim ze ta fotka s tou motorovkou a dalsima vecma ma byt tak trochu umelecka... :oops: :lol:
Zas tak spatnej napad to snad neni. Je to origos, alespon doufam. Chtel jsem to trochu ozivit.
P.S. casemodding by mel byt o zabave a pobaveni (tak se to snazim i takto ventikulovat) :-D
www.gastrodeli.cz/losers
maximálně-minimálně
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Proti tobe a tvojimu modingu nic. Ja jen odpovidam na ten post kde se mluvi o motorovce... JINAK JASNE ZE JE MODING O ZABAVE A DELANI NECEM CO JESte NIKDO NEMA ATD...
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

To vyřezání bočnice je pěkný. Ale šlo by pak dodat nějakou barevnou fotku? :oops:
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Crucial MX500 - 250GB + Kingston A1000 240GB NVMe; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
dave.5
Nováček
Nováček

Příspěvek od dave.5 »

inu, takhle s tou dvojkou uz to nevypada spatne, mozna jen mi prijde (muj subjektivni nazor), ze by chtelo, nebo ze jsi mel driv vyresit to male d, nechat tam ten vnitrek.. to by se mi libilo vice....:)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

zajimavej napad s tim vyvrtanim der abys z toho udelal znam. muselo to dat dost prace s vymerovanim der.

to dave.5:pokud tu chces mit blbe keci, laskave si zajdi na smetak :) (reakce na prvni posty...)
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

Stim "d" souhlas. Jen to chce nejakou barevnou fotku. Kdybch nevidel to jak to rezes, rekl bych ze to"smd" s tou dvojkou je tam jen nakresleny... Jinak cernobyle to vypada zatim good :)
santa999
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od santa999 »

Nechci ýpat ale některý díry na té dvojce ti ujeli, hlavně nahoře :shock: vypadá to divně.Jen můj názor
msd
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od msd »

santa999 píše:Nechci ýpat ale některý díry na té dvojce ti ujeli, hlavně nahoře :shock: vypadá to divně.Jen můj názor
Mas recht sou tam 2 diry jinak a to je schvalne. Ta dvoja pak bude lehce striknuta jinak a proto ty dve krivy diry.(az bude tak uvidis) Jinak ty ost. jsou mereny. :wink:
P.S. zatim to bude v cernobile. Az vysledek bude barevny aby bylo prekvapko! :?
www.gastrodeli.cz/losers
maximálně-minimálně
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

Klidně je nech černobílý, ale udělej nějakou lepší fotku toho laku........aby byl vidět detail. :wink:
V takové kvalitě a hlavně rozlišení tam jde vidět kulový!!

Jinak je to zatím docela dobrý!! Akorát bych udělal jinak to "d" (ve vyvrtaným nápise)......kdyby teda bylo po mém, což není a nebude, protože je to tvůj mód a tudíž to udělej jak chceš. :wink:
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"

Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
dave.5
Nováček
Nováček

Příspěvek od dave.5 »

Flegy píše:zajimavej napad s tim vyvrtanim der abys z toho udelal znam. muselo to dat dost prace s vymerovanim der.

to dave.5:pokud tu chces mit blbe keci, laskave si zajdi na smetak :) (reakce na prvni posty...)
Mno.. tak to nevim teda co bych tam delal.. chtel jsem popis.. a ten uz tady je a to je to o co mi celkem slo.... takze ok?
msd
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od msd »

Tak trocha sem se zasekl. Ceka se na vyplatni pasku abych komecne mohl zacit tvarovat predek.
Cekam na chlazeni: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31649 a na plexi. Ted v prosinci toho moc neudelam. Cateringova firma ma v teto dobe prace nad hlavu.....
www.gastrodeli.cz/losers
maximálně-minimálně
Odpovědět

Zpět na „Projekty“