Vypnutí detekce HW

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
xampik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Vypnutí detekce HW

Příspěvek od xampik »

Ahoj,
daří se mi už spouštět Win XP z hybernace
za 20sekund,slyšel jsme,že jde povypínat
HW detekce,vůbec nemám potuchy co to znamená,
myslel jsme ty tabulky co mi vyklopí pc že v pc je
grafika cd rom dvd apod aby to rovnou preskocilo a najelo
do systemu Dik
neumanj
Nováček
Nováček

Příspěvek od neumanj »

Ahoj,

V olvádacích panelech si otevřeš Nástroje pro správu, potom Služby a tam toho můžeš vypnout daleko víc než jen detekce hardware. Když poklikáš na tu určitou službu, tak máš možnost jí buď povolit na ruční spuštění nebo rovnou zakázat. Já vypnul /zakázal/ skoro 8 služeb automaticky spouštějích včetně hardware a všechno je OK. Start je opravdu rychlý. :)
xampik
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xampik »

neumanj píše:Ahoj,

V olvádacích panelech si otevřeš Nástroje pro správu, potom Služby a tam toho můžeš vypnout daleko víc než jen detekce hardware. Když poklikáš na tu určitou službu, tak máš možnost jí buď povolit na ruční spuštění nebo rovnou zakázat. Já vypnul /zakázal/ skoro 8 služeb automaticky spouštějích včetně hardware a všechno je OK. Start je opravdu rychlý. :)
ja jsem myslel jako jestli ot jde v biosu ne primo spousteni windows ale detekce hw jak ti pise ze zacatku hned co zmacknes power
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

to nejde, pac BIOS prichazi POST at chces nebo ne (Power On Self Test - testuje veskery komponenty).. Maximalne zkusit jiny level.. Treba se pri nejakym jenom PC prepne, chipset posle CPU prikaz HALT a pak ho nejak probudi a bude pokracovat
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Fifi
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Fifi »

Uveď jaký máš model desky a verzi BIOSu. POST se přeskočit nedá. V závislosti na typu, lze povypínat některé funkce jež brzdí bootovací proces. Je jich však minimum.
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“