dvd-rom u asus a6km

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
crooner
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

dvd-rom u asus a6km

Příspěvek od crooner »

Vypálil jsem své první dvd v note. A od té doby mi přestala číst mechanika některé dvd. Po vložení dvd se mechanika roztočí, ale pak najednou ztratí výkon. DVD se pokouší načíst tak po dobu 10 min. a pak to vzdá. Tak jestli mi prosím někdo poradíte. Nevím jestli je jiné řešení než-li reklamace.
maku
Začátečník
Začátečník

Re: dvd-rom u asus a6km

Příspěvek od maku »

crooner píše:Vypálil jsem své první dvd v note. A od té doby mi přestala číst mechanika některé dvd. Po vložení dvd se mechanika roztočí, ale pak najednou ztratí výkon. DVD se pokouší načíst tak po dobu 10 min. a pak to vzdá. Tak jestli mi prosím někdo poradíte. Nevím jestli je jiné řešení než-li reklamace.
Pokud jsi zkousel ty DVD v jine mechanice jede to normalne tak nic jineho nez reklamace neni. Mel jsem obdobne probelmy u Aceru a vse resili vymenou za new DVD-RW mechaniku.
Notebook: ASUS X555LN-XX415N / 15.6" / i5 - 4210U - 1.70 GHz max az 2.70GHz / 8GB - DDR3 / HDD - 1TB / NVIDIA GeForce GT840 - 2GB / Microsoft 64bit
chnappi
Nováček
Nováček

Příspěvek od chnappi »

Také mám problém s dvd-rw mechanikou. Na reklamaci je asi nutné přinést celý notebook, že?
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“