Máte zkušenosti s PHILIPS 19'' TFT 190S7FS
Moderátor: maXXmilian
- sipmart
- Nováček

-
Máte zkušenosti s PHILIPS 19'' TFT 190S7FS
Co říkáte na monitor či monitory Philips, jaké s nima máte zkušenosti, zejména s modelem PHILIPS 19'' TFT 190S7FS, žeprej má hodně dobrý obraz....máte ho někdo?
- -Miky-
- Nováček

-
Ja zase přemýšlím o tomhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=38756 je sice dražší.
Máte ho někdo doma nebo nějaký zkušenosti ?
Máte ho někdo doma nebo nějaký zkušenosti ?
VIA KT6V, AtlonXP 2600+, DDR 1024 400 mhz A-DATA, HDD 120GB 7200 - SATA, Gygabyte FX6600 GT, SB Audigy
- X-diablo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Máte zkušenosti s PHILIPS 19'' TFT 190S7FS
Obraz je hodně dobrý, oproti mému staršímu 17" 170S má 190S7FS obraz krásnější, odezva je na hry dostačující. Bohužel výrobce do balení nepřidal DVI kabel takže jsem musel dokoupit, ale těch pár korun navíc mě nezabilo a hlavně se už nemusím drbat s nastavením barev. Používám teplotu barev 6500K, protože na Original Color je bílá až moc zářivásipmart píše:Co říkáte na monitor či monitory Philips, jaké s nima máte zkušenosti, zejména s modelem PHILIPS 19'' TFT 190S7FS, žeprej má hodně dobrý obraz....máte ho někdo?
- podmi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- michalv
- Začátečník

-
Mám tento monitor také, ale mám u něj jeden problém:
Mám spodek obrazu světlejší jak vršek(jde to vidět nejvíc na oranžové barvě a nebo modré u windowsu a obecně je to nepříjemné). Máte taky tento problém nebo mám špatný kus?
Myslíte že je to na reklamaci?
Jinak jsem s tímto monitorem vcelku spokojen.
Děkuji
Mám spodek obrazu světlejší jak vršek(jde to vidět nejvíc na oranžové barvě a nebo modré u windowsu a obecně je to nepříjemné). Máte taky tento problém nebo mám špatný kus?
Myslíte že je to na reklamaci?
Jinak jsem s tímto monitorem vcelku spokojen.
Děkuji
AMD Ryzen 7 5700x, Radeon 5700XT 8GB, Gigabyte B550M-DS3H, 16GB DDR4 3200Mhz