Máte zkušenosti s PHILIPS 19'' TFT 190S7FS

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
sipmart
Nováček
Nováček

Máte zkušenosti s PHILIPS 19'' TFT 190S7FS

Příspěvek od sipmart »

Co říkáte na monitor či monitory Philips, jaké s nima máte zkušenosti, zejména s modelem PHILIPS 19'' TFT 190S7FS, žeprej má hodně dobrý obraz....máte ho někdo?
-Miky-
Nováček
Nováček

Příspěvek od -Miky- »

Ja zase přemýšlím o tomhle http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=38756 je sice dražší.
Máte ho někdo doma nebo nějaký zkušenosti ?
VIA KT6V, AtlonXP 2600+, DDR 1024 400 mhz A-DATA, HDD 120GB 7200 - SATA, Gygabyte FX6600 GT, SB Audigy
X-diablo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Máte zkušenosti s PHILIPS 19'' TFT 190S7FS

Příspěvek od X-diablo »

sipmart píše:Co říkáte na monitor či monitory Philips, jaké s nima máte zkušenosti, zejména s modelem PHILIPS 19'' TFT 190S7FS, žeprej má hodně dobrý obraz....máte ho někdo?
Obraz je hodně dobrý, oproti mému staršímu 17" 170S má 190S7FS obraz krásnější, odezva je na hry dostačující. Bohužel výrobce do balení nepřidal DVI kabel takže jsem musel dokoupit, ale těch pár korun navíc mě nezabilo a hlavně se už nemusím drbat s nastavením barev. Používám teplotu barev 6500K, protože na Original Color je bílá až moc zářivá :). Myslím že nelze než doporučit. S LCD Philips jsem měl zatím ty nejlepší zkušenosti.
Obrázek
X-Diablo Inside™

AMD Athlon 3500+ (AM2), ASUS M2N-E nForce 570, A-Data 3GB RAM 667MHz, Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3, Seagate BCuda 7200.10 250GB SATAII
podmi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od podmi »

ja mam 190S7 bily :) a narazil jsem na problem....kdyz ho pripojim na dvi tak v 3d aplikacich zacne blikat ale ne moc cca co 5s proste to vypada jkao by menil rozliseni nevim co s tim a dela mi to jenom kdyz ho zapojim jako dvi....
michalv
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od michalv »

Mám tento monitor také, ale mám u něj jeden problém:
Mám spodek obrazu světlejší jak vršek(jde to vidět nejvíc na oranžové barvě a nebo modré u windowsu a obecně je to nepříjemné). Máte taky tento problém nebo mám špatný kus?
Myslíte že je to na reklamaci?
Jinak jsem s tímto monitorem vcelku spokojen.

Děkuji
AMD Ryzen 7 5700x, Radeon 5700XT 8GB, Gigabyte B550M-DS3H, 16GB DDR4 3200Mhz
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“