Neustálý restart
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- keydog
- Nováček

-
Neustálý restart
Zdravím, mám problém se svým kompem, než najede do winů, několikrát se restartne, někdy 2x někdy 6x a jindy zase najede na poprvé. Nevím co se po startu windows načítá jako první, ale spadne to docela brzo. No a pak mám obdobný problém s jiným kompem, kde to dělá to samo, akorát se dostane člověk pouze k přihlašování uživatelů a potom se to až restartne, nepodařilo se mi ho orzjet ani jednou, nouzovej režim jsem nezkoušel....a u tohoto pc byl problém..vypadly pojistky a při následledném startu se jakoby dusil harddisk, pořád se jakoby rozjížděl znovu, po následném vypnutí a zapnutí došlo k výše psanému problému. Děkuju za pomoc
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Neustálý restart
To vypadá na zdroj ale muze to byt x veci....keydog píše:Zdravím, mám problém se svým kompem, než najede do winů, několikrát se restartne, někdy 2x někdy 6x a jindy zase najede na poprvé. Nevím co se po startu windows načítá jako první, ale spadne to docela brzo. No a pak mám obdobný problém s jiným kompem, kde to dělá to samo, akorát se dostane člověk pouze k přihlašování uživatelů a potom se to až restartne, nepodařilo se mi ho orzjet ani jednou, nouzovej režim jsem nezkoušel....a u tohoto pc byl problém..vypadly pojistky a při následledném startu se jakoby dusil harddisk, pořád se jakoby rozjížděl znovu, po následném vypnutí a zapnutí došlo k výše psanému problému. Děkuju za pomoc
napis sestavu!