Neustálý restart

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
keydog
Nováček
Nováček

Neustálý restart

Příspěvek od keydog »

Zdravím, mám problém se svým kompem, než najede do winů, několikrát se restartne, někdy 2x někdy 6x a jindy zase najede na poprvé. Nevím co se po startu windows načítá jako první, ale spadne to docela brzo. No a pak mám obdobný problém s jiným kompem, kde to dělá to samo, akorát se dostane člověk pouze k přihlašování uživatelů a potom se to až restartne, nepodařilo se mi ho orzjet ani jednou, nouzovej režim jsem nezkoušel....a u tohoto pc byl problém..vypadly pojistky a při následledném startu se jakoby dusil harddisk, pořád se jakoby rozjížděl znovu, po následném vypnutí a zapnutí došlo k výše psanému problému. Děkuju za pomoc
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Neustálý restart

Příspěvek od Dzin »

keydog píše:Zdravím, mám problém se svým kompem, než najede do winů, několikrát se restartne, někdy 2x někdy 6x a jindy zase najede na poprvé. Nevím co se po startu windows načítá jako první, ale spadne to docela brzo. No a pak mám obdobný problém s jiným kompem, kde to dělá to samo, akorát se dostane člověk pouze k přihlašování uživatelů a potom se to až restartne, nepodařilo se mi ho orzjet ani jednou, nouzovej režim jsem nezkoušel....a u tohoto pc byl problém..vypadly pojistky a při následledném startu se jakoby dusil harddisk, pořád se jakoby rozjížděl znovu, po následném vypnutí a zapnutí došlo k výše psanému problému. Děkuju za pomoc
To vypadá na zdroj ale muze to byt x veci....
napis sestavu!
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“