no az na tu grafickou kartu teda ... mam ji normalne nainstalovanou,s driverama na 7900GT .. ale je tu malej problem ... jeji barva je modra a ne zelena - spravne sou GTcka zeleny a modry sou prave GSka ... tak bych se zeptal,jestli je to vubec problem,nebo je to jedno ze ji nemam zelenou.. popr. jestli je vubec mozna na GSko nainstalovat drivery pro GT ... ve windousu se mi jevi normos jako GTcko ... Diky
oka teda ... ja jenom ze ona fak vypada uplne stejne jako ta gska kdyz sem ji porovnaval na fotce ... ma dokonce i stejne umisteny vsechny ty spoje a cipy,tak sem jen dostal strach ... a jakej je vubec rozdil mezi GSkem a GTckem?? Me jako prijde GSko lepsi jako nevim no .. sice to ma o 4 pipeliny min,ale za ty frekvence to stoji za to ne?? Jako sorry,ja vim ze sem blbej,ale musim se zeptat,abych nebyl zas tak blbej
mas to napsany ve forceware cotoje za vga, nebo v systemu
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty
GSko ma -4pixel pipeline a -1vertex pipeline a lepsie nez na GT je na nom akurat o dost nizssia cena a vyssie pretaktovanie bez Vmodu
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300)MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||