Ahoj
pred 14 dny se mi poprve stalo kdyz jsem zapnul PC hlaska: You have not connected the power extension cable to your Radeon 9800 video card.Please refer to the Getting started guide for proper hardware installation. Nevedel jsem co s tim protoze vsechno bylo propojene tak jak ma byt. Tak jsem ji vyndal ze slotu vycistil a znovu dal zpet a po spusteni PC bylo vse OK. Ale dnes mi to udelalo to same. Tak jsem si zas vytahl a dal zpet a chodi jako by se nic nestalo. Tak vas chci poprosit jestli jste nekdo nemel podobny problem.
moc dekuju Michal
Problem s 9800
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- michalk
- Nováček

-
- jakub111
- Nováček

- rFx
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- michalk
- Nováček

-
Ohledne tech ovladacu,kdyz se mi tohle poprve stalo a povedlo se mi to spustit tak kdyz nabehli Wokna a hodilo mi to hlasku ze nemam nainstalovany ovladace.Tak jsem restarnul PC a vse chodilo dobre.Jinak jsem s casem nehybal. Tak vubec netusim cim to muze byt.Uvazoval jsem jestli to nemuze byt nekde nejaky studenak na konektoru kde se zapojuje kabel od zdroje.
- Mike.Ace
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Zkus kartu napajet jinym kabelem .) Me se zas stalo, ze jsem pouzival tu redukci primo co byla dodavana s kartou a trosku zcernala 
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///