Zdravím,
mám desku MSI 845E max pro Intel Pentium 4 (socket 478) a mám to ve skříni, která má hodně blbě vyřešený zdroj, který nasává vzduch zhruba ze stejného místa, jako můj nový chladič CPU. Můj dotaz zní: Lze k této asi 4,5 roků staré desce sehnat skříň, se kterou by byla kompatibilní? Líbilo by se mi něco ve stylu
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=10507
..tzn. levná, prostorná a s velkým ventilátorem zdroje. A zde je můj druhý dotaz: Je velikost ventilátoru (15 cm) v tomto případě zárukou nízkého hluku, i když tam není napsané něco ze super/hyper/ultra/mega silent noise killer? Nebo je lepší kupit prázdnou skříň a nějaký dobrý zdroj zvlášť?
Díky.
Tom
//edit Jája: přesun z ostatní HW
Skříň pro 4 roky starou desku
Moderátor: L4mka
- Errik
- Začátečník

-
- Josko
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ak dodržíš rozmer dosky(ATX, mATX, BTX...) tak nie je problém. Zdroj radšej zvlášť najlepšie Fortron, Seasonic alebo Enermax.

Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com
NB: MacBook Pro 13" 7,1: CPU: Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA: nVidia GeForce 320M, RAM: 4GB 1067MHz, Display: LG W2452T 24",
Sound: E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40W Powered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4