Project Black Ice Mod (my first casemodding project)

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Project Black Ice Mod (my first casemodding project)

Příspěvek od Nitroxil »

Takže jsem se rozhodl dát sem svuj první project.Jedná se o modifikaci skříně EuroCase Ml5410.
Obrázek
Case musí být dobře chlazená.
Je mi 14 let ale budu se snažit odvést tu nejlepší možnou práci. Jinak tato case nebude asi oplývat novinkami a vychytávkami.chci si hlavně procvičit svoji zručnost a trpělivost. V case by neměl být vidět ani jeden kabel a měla by být pěkně tichá aby se u ní dalo spát.
A ted k fotkám zatím sem nahodím celkový pohled na case
Obrázek
O větrání se budou starat dva ventilátory vepředu a dva vzadu(procesor a chipset by měly jít pasivně)
Nyní fotka předního panelu který ještě není dodělán(chybí otvor pro mechaniku, orámování děr na ventilátory a jiné šroubky)
Obrázek
doufám že toto prozatím stačí další fotky budou během týdne.Logo by mohlo být zítra
Casemoddingu zdar :)
CPU: AMD Phenom II X3 720BE,Motherboard: GB GA MA790x-UD3p,RAM: 2*2GB Kingston HyperX DDR2 800Mhz(CL4) , VGA: Zotac 9600GT AMP!, LCD :HP LP2065 20" HDD: WD CaviarBlue 640GB, Case: CoolerMaster Mystique, PSU: Enermax Liberty 400W, , Keyboard Logitech G15new, Mouse: Logitech MX 518@Steelpad QCK, Tv karta: Leadtek Winfast DTV2000 H
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No zatím to vypadá hezky, ale ono není tak nějak moc co hodnotit. Ty fany tomu hodně přidávají, protože vypadají opravdu luxusně. Jen by to chtělo více fotek toho předku, z dané fotky nějak není vidět, na čem je vlastně to plexi přidělaný, apod...ocenil bych více fotek a nějaké detaily...:) Co např. zadní přížky, jsou?

A jen takový můj poznatek, na poslední fotce je vidět kus pravé bočnice, asi jsi se pokoušel jí stříkat a je patrné, že jsi měl sprej moc blízko, pak není brava rovnoměrně nanesená a teče to, to je tak mimochodem - můj poznatek... :oops:
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nitroxil »

ta pravá bočnice byla pokusná a takhle opravdu nesprejuji.:D :-D (zkoušel jsem pravě ideální dálku spreje od bočnice druhá strana vypadá trochu jinak)
více fotek zatím nemám a zadek budu dělat až mi přijde přímá bruska z reklamace
to přední kouřové je přiděláno na konstrukci z plexi a dřeva taktéž dodám fotky zítra doufám
CPU: AMD Phenom II X3 720BE,Motherboard: GB GA MA790x-UD3p,RAM: 2*2GB Kingston HyperX DDR2 800Mhz(CL4) , VGA: Zotac 9600GT AMP!, LCD :HP LP2065 20" HDD: WD CaviarBlue 640GB, Case: CoolerMaster Mystique, PSU: Enermax Liberty 400W, , Keyboard Logitech G15new, Mouse: Logitech MX 518@Steelpad QCK, Tv karta: Leadtek Winfast DTV2000 H
Michal kule
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal kule »

hmm tenhle mod je nice.... jestli máš nějaké fota ze stavby tak je sem určitě přidej... nebo alespon sem dej více fotek :wink:
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

2 Fatal1ty : My si to můžem říct mezi čtyřma očima, takže to nebudu moc komentovat. :wink:

Jediný, co se mi moc nelíbí je ten předek (a ta pravá bočnice) :-D .....je to kvalitně udělaný, ale vadí mi, jak prosvítavají ty diody za tím kouřovým plexi, podle mě by bylo hezčí (teda aspoň mě by se to víc líbilo), kdyby bylo plexi stříklý, samozřejmě to záleží na tobě.

Edit : Fakt takhle nesprejuješ?.....ty ostatní výtvory se sprejem taky nedopadly moc dobře.... :P
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"

Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
mOOder
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mOOder »

ty chladice sou sqely taky mam jeden silver blade II tusim , ty vypada vsude bozksy :)
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nitroxil »

ty diody které prosvítají mají svůj učel který(doufám)uvidíte ve výsledku
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

No tak na tenhle projekt jsem celkem zvědav. S touhle skříní se dá dělat spousta věcí, a dost lehce se opracováná díky ne zrovna extra pevným plechům. Už jsem přemýšlel že použiju ještě jednu a zase na ní zkusím něco udělat. Je tam spousta nevyužitýho místa kde se krásně schovávají všechny kabely, takže jde opravdu dokonale vyčistit. Taky se hodí upravit koš na disky kterej tam zabírá dost místa. Ta maska u tebe vypadá dost jednoduše, ale zároveň elegantně. Snad k tomu přijde i správný design zbytku case. Mechanika bude slot-in nebo normál? Normál se zkosenýmy náběhy krytky by mohla být dobrá. V tom černém plexi by zkosení zajistilo přesný náběh při uzavření a zároveň by nebylo moc vidět že je to odděleno. No, uvidíme co vytvoříš a jak bude ve finále vypadat.
spiro
Nováček
Nováček

Příspěvek od spiro »

akymaju presny nazov tie fany ??? :oops: lebo sa mi strasne pacia tak si nejake kupim :-D
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

ty s tema spickama aerocool turbine 1000 pokud se nepletu a ty druhy myslim aerocool silverlighting
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
patap
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

m.Pták píše:ty s tema spickama aerocool turbine 1000 pokud se nepletu a ty druhy myslim aerocool silverlighting
myslíš tyto? http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34927 a

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31648 ?
edit:ty fany jsou opravdu pěkné :oops:
m.Pták
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od m.Pták »

jo to sou ony,sem si popletl to meno :oops: sam mam jeden aerocool 1000 a je paradni :) hodne sviti ,je tichouckej a sice nefouka nejak brutalne moc ale vzhledem k tomu jak je tichej je to dobry
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nitroxil »

takže aby se tu nemnožily posty o ventilátorech
jsou tam 2* aerocool turbine 1000 snížené na 7v
3* aerocool silver bladeII snižené na 7v
dneska sem přiložím jednu fotku a zítra musím nafotit o něco více fotek
je to fotka z leštění aby se neříkalo že barvit neumím
Obrázek
není to uplně dokonalé ale myslím že to není špatné
Michrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michrex »

pekne vylestene ;) 8)
Don_N
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don_N »

Zatim se mi ten mod celkem zamlouvá, hlavně ty fany. :wink:
Podpis nenalezen.
patap
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od patap »

Fatal1ty píše:zítra musím nafotit o něco více fotek
už aby tu byly...
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nitroxil »

takže tu mám pár fotek ale moc toho nebude
dám sem dalši dvě fotky předního dílu a krátce popíšu z čeho se skládá
ObrázekObrázek
takže jak vidíte na obrázku použil jsem jako materiál dřevo a plexiskklo
dřevo je požito na bocích a jsou na něm nandány boční spodní a vrchní díly z plexiskla
Obrázek
dále tu mám fotku vrchního dílu v němž bude kouřové plexisklo a bude orámováno lištamiz 8mm plexi,kteréjsou ofrézované
Obrázek
další foto zítra
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Ten předek se bude ještě barvit nebo to bude takhle kontrastovat? :? Jinak místo průhlednýho bych požil jen průsvitný plexi. Jednou jsem se taky pokusil dát do předu průhledný a byl to děs (na všechen HW nebyl krásný pohled)... Abych řek pravdu, ten předek mi docela vyrazil dech. Plexi sem teda vůbec nečekal :oops:
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od tx3rf »

hh :lol: tohle mi neco pripomina :) presne tohle totiz chci udelat se svoji case akorat dam na front panel jeden vetrak a tmavy plexisklo :oops: ale jinak chvalim vetraky sou fakt luxusne vzhlizejici :) doufam ze to plexi necim zatmavis protoze takhle to vypada trochu moc kontrastne oproti tomu zbytku
Nitroxil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nitroxil »

jeeežiš jestli myslíte to plexi v přední části tak to je upně černý lesklý, díry po šroubcích zatmelený jenom nemám ted po ruce foták abych to blejsknul!!
určitě bych nenechal pruhledný plexi ve předu jestli se podíváte z5 na první post vidíte předek s kouřovým plexisklem které tam bude!
Odpovědět

Zpět na „Projekty“