Tak snad teď....ARCHIVY

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Hrubas
Nováček
Nováček

Tak snad teď....ARCHIVY

Příspěvek od Hrubas »

ahoj, asi pět dnů sem stahoval jeden soubor kerej měl 5 GB. Když sem otevřel stáhnutou složku bylo v ní asi 50 WinRar archivů, který dyš sem chtěl rozbalit třeba na plochu tak mi to po 6 minutách extrahování napsalo, že ten dotyčnej Archiv má buď neznámej formát nebo je poškozen. A taky ve WinRaru tam je napsaný, že typ rozbalovanýho souboru je img. To sem ztoho jelen. Nezná někdo na to ňáký kouzlo?
hanymag
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanymag »

Když je archiv poškozenej, tak jediný co naděláš je, že ho stáhneš znovu. Říkal jsi, že je to 5O archivů, takže to celých 5 GB nebude, není problém,ne? :wink:
Hrubas
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hrubas »

hanymag píše:Když je archiv poškozenej, tak jediný co naděláš je, že ho stáhneš znovu. Říkal jsi, že je to 5O archivů, takže to celých 5 GB nebude, není problém,ne? :wink:
dělá to každej archiv...taze je to nenávratně v pí :evil:
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Tak snad teď....ARCHIVY

Příspěvek od Teuzz »

Hrubas píše:ahoj, asi pět dnů sem stahoval jeden soubor kerej měl 5 GB. Když sem otevřel stáhnutou složku bylo v ní asi 50 WinRar archivů, který dyš sem chtěl rozbalit třeba na plochu tak mi to po 6 minutách extrahování napsalo, že ten dotyčnej Archiv má buď neznámej formát nebo je poškozen. A taky ve WinRaru tam je napsaný, že typ rozbalovanýho souboru je img. To sem ztoho jelen. Nezná někdo na to ňáký kouzlo?
No, jednak se podívej na přípony (.r05, .r06) a zkus rozbalovat od prvního. Pokud to nepůjde, znovu to nestahuj, bude to beztaak nějaký fake. A jednak by mě zajímalo, jakou PPT prezentaci sis to stáhl. Určitě něco od BSA, že :)

Jo a horší název pro thread už skladem předpokládám nebyl...
Burn in hell.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“