Tak snad teď....ARCHIVY
- Hrubas
- Nováček

-
Tak snad teď....ARCHIVY
ahoj, asi pět dnů sem stahoval jeden soubor kerej měl 5 GB. Když sem otevřel stáhnutou složku bylo v ní asi 50 WinRar archivů, který dyš sem chtěl rozbalit třeba na plochu tak mi to po 6 minutách extrahování napsalo, že ten dotyčnej Archiv má buď neznámej formát nebo je poškozen. A taky ve WinRaru tam je napsaný, že typ rozbalovanýho souboru je img. To sem ztoho jelen. Nezná někdo na to ňáký kouzlo?
- hanymag
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Hrubas
- Nováček

-
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Tak snad teď....ARCHIVY
No, jednak se podívej na přípony (.r05, .r06) a zkus rozbalovat od prvního. Pokud to nepůjde, znovu to nestahuj, bude to beztaak nějaký fake. A jednak by mě zajímalo, jakou PPT prezentaci sis to stáhl. Určitě něco od BSA, žeHrubas píše:ahoj, asi pět dnů sem stahoval jeden soubor kerej měl 5 GB. Když sem otevřel stáhnutou složku bylo v ní asi 50 WinRar archivů, který dyš sem chtěl rozbalit třeba na plochu tak mi to po 6 minutách extrahování napsalo, že ten dotyčnej Archiv má buď neznámej formát nebo je poškozen. A taky ve WinRaru tam je napsaný, že typ rozbalovanýho souboru je img. To sem ztoho jelen. Nezná někdo na to ňáký kouzlo?
Jo a horší název pro thread už skladem předpokládám nebyl...
Burn in hell.